Baseball U15

Kadeti Arrows: Zážitek pod světly a stříbro z domácího turnaje

Kadeti Arrows Ostrava (U15) brali na domácím turnaji Liberation Cup Ostrava stříbro. Nejlepší byli Eagles Praha, kteří vzájemný zápas vyhráli 9:4. Třetí skončil Frýdek-Místek, čtvrtí Rytíři Trutnov.

„Hrál každý s každým, Trutnov a Frýdek byli trochu slabší, byl to vyloženě přátelský turnaj,“ informuje trenér kadetů Michal Lisko. „Proti Eagles si kluci zahráli dobře, navíc poprvé zažili večerní zápas pod světly. I to pro ně byl úžasný zážitek, užili si to. Přece jenom, je dost rozdíl, hrát večer a za denního světla. Kouknete se po vysokém míči do světel a máte černo, nevidíte nic. I na tohle si musí kluci pomalu zvykat.“

Liberation Cup se v minulosti v Ostravě hrával, teď klub po pauze turnaj znovu uspořádal. „Neměli jsme kategorii patnáctek, teď jsme na to navázali, turnaj se znovu obnovil. Zahráli jsme si, jsme spokojení,“ dodal Lisko.

Výsledky Arrows: Rytíři Trutnov 21:0, Klasik Frýdek-Místek 9:3, Eagles Praha 4:9.

Konečné pořadí: 1. Eagles Praha, 2. Arrows Ostrava, 3. Klasik Frýdek-Místek, 4. Rytíři Trutnov.

Sestava Arrows: Vojtěch Pavelka, Michal Kovala, Erik Kaiseršat, Martin Kazimirski, Daniel Vítkovský, Martin Hrbáč, Šimon Všetečka, Benedikt Kovalský, Sabastián Kaloč, Vojtěch Ožana, Tobias Bogdalík, Filip Votava, Lukáš Hurta. Trenéři: Michal Lisko, Martin Surý.

Květoslav Šimek (www.isport.cz)

  • Tým: Baseball U15