• Velikonoční víkend na horách

    Aktuality

    Číst dál...
  • Mistři zimní ligy U7

    Aktuality - Tým: T-ball U7

    Číst dál...
  • Závěrečný turnaj zimní ligy U9

    Aktuality - Tým: Coachpitch U9

    Číst dál...
  • Jediný turnaj zimní ligy U8 v Orlové

    Aktuality - Tým: Coachpitch U8

    Číst dál...
  • Uskutečněný turnaj v badmintonu

    Aktuality

    Číst dál...
    ARROWS OSTRAVA: MISTŘI ČR V BASEBALLU 2018, 2019, 2021 A VÍCEMISTRYNĚ ČR V SOFTBALLU 2021
    

    Bronzový SuperCup v Orlové

    Tak dneska začala letní turnajová sezóna i kategorii U10 a to Bronzovým SuperCupem v Orlové. Po pár deštivých dnech nám naštěstí počasí přálo a nakonec si děti užily slunečný turnajový den. Na netradičním povrchu z umělé trávy v Orlové se sešlo 5 týmů. Naše děti změřily postupně síly s týmy Snails Orlová, Hit Opava, Skokani Olomouc a Klasik Frýdek - Místek. Prvními třemi zápasy jsme prošli bez ztráty kytičky a celkem jasně zvítězili nad týmy z Orlové (13 : 0), Opavy (17 : 0) a Olomouce (12 : 0). A po hodinové pauze nás čekal nejtěžší soupeř z Frýdku - Místku, který na nás hned vletěl a díky parádní pálce a přesné hře v poli si udělali dost podstatný náskok a po 2 směnách vedli 10 : 2. Na dětech bylo vidět, že jsou z toho skleslí, ale po motivační promluvě se do toho pořádně opřeli a začalo to tam lítat i z naší strany. Ve třetí směně jsme stáhli 5 bodů a povolili soupeři pouze jeden doběh. 3 minuty před koncem zápasu za stavu 11 : 7 pro Klasik jsme šli do čtvrté směny s odhodláním, že těch chybějících 5 bodů uhrajeme a v následné dohrávce to ubráníme. Děti šli do každého míčku agresivně, s chutí a konečně to lítalo přesně tam kam mělo, ale bohužel to nakonec nestačilo. Podařilo stáhnout 3 body, obsadit všechny mety a chyběl jediný dobrý hit, který nám nakonec Klasik nedopřál a nakonec vyhrává zápas 11 : 10. 

    Nakonec bereme v turnaji stříbrnou pozici, ale se vztyčenou hlavou, dobrým pocitem a hrdí na naše hráče jak se s tím dokázali porvat a ukázali sílu i nezdolného ducha. 11. - 12.5. nás čeká Stříbrný FirstCup ve Frýdku - Místku, takže se budeme těšit na odvetu a snad se nám to podaří dotáhnout do vítězného konce.

    Velký dík patří pořadatelům z BK Snails Orlová za bezchybný průběh turnaje a taky nesmíme zapomenout na obrovskou podporu z řad rodičů a diváků, která byla na celém turnaji nejvíce vidět a slyšet. DÍÍÍÍKY MOC!!!!!

    • Tým: Coachpitch U10

    Arrows Nábor!!!

    Nábor nových talentovaných dětí od 5 do 10 let!
    Hledáte vhodný sport pro své dítě?
    Pojďte zkusit s námi hrát baseball nebo softball. Jsme klub s rodinnou atmosférou, dlouholetou tradicí a nádherným areálem v Ostravě-Porubě.
    V případě zájmu napište na uhlarova@arrows.cz váš kontakt a ročník narození dítěte.