• Velikonoční víkend na horách

    Aktuality

    Číst dál...
  • Mistři zimní ligy U7

    Aktuality - Tým: T-ball U7

    Číst dál...
  • Závěrečný turnaj zimní ligy U9

    Aktuality - Tým: Coachpitch U9

    Číst dál...
  • Jediný turnaj zimní ligy U8 v Orlové

    Aktuality - Tým: Coachpitch U8

    Číst dál...
  • Uskutečněný turnaj v badmintonu

    Aktuality

    Číst dál...
    ARROWS OSTRAVA: MISTŘI ČR V BASEBALLU 2018, 2019, 2021 A VÍCEMISTRYNĚ ČR V SOFTBALLU 2021
    

    Arrows U9 podruhé zlatí ve Winter League!

    Po úspěšném vstupu do zimní ligy v 1. turnaji pořádaném v Ostravě již v prosinci loňského roku, tým Arrows U9 obhájil vítězství i ve druhém kole v Olomouci.

    V úvodním zápase jsme nastoupili proti pořádajícím Skokanům Olomouc. Hned v první směně jsme se ujali vedení, které jsme si udrželi dobrou hrou v obraně a i bez dohrávky na pálce v poslední třetí směně jsme zvítězili 3:1. Ve druhém zápase s týmem Hit Opava dostali ve vnitřním poli příležitost zahrát si také méně zkušení začínající hráči. Obstáli výborně na nadhozu, kečrovi i druhé metě. Změny v sestavě se zamlouvaly i zkušeným borcům, kteří si tak mohli vyzkoušet pro ně méně obvyklé posty. Důležité však je, že i s takto obměněnou sestavou jsme porazili soupeře, který na turnaj přijel s několika staršími dětmi v konečném skóre 5:1. V posledním zápase základní skupiny se na některých dětech sice projevila únava, ale i přes občasné zívnutí v poli jsme drželi vyrovnaný krok s naším tradičním rivalem Klasikem Frýdek-Místek. Po první směně, ve které se nám nepodařilo skórovat ani při plně obsazených metách, jsme následující bezchybnou hrou v obraně dospěli za stavu 0:0 až do čtvrté směny. Klasik využil našeho zaváhání v obraně, a i přes naši pozitivní bilanci 4:0 na hity, nakonec slavil vítězství 1:0.

    Ve finálovém souboji jsme se opět střetli s Klasikem a boj to byl znovu vyrovnaný, jak na hřišti, tak na tribuně. Děkujeme rodičům za jejich ohromnou podporu! Hráči si zažili atmosféru nevídané intenzity a vyrovnali se s ní báječně. Ve druhé směně se v tomto utkání domácí Klasik ujal vedení 1:0, ale poslední a rozhodující směna patřila nám a po krásných odpalech do vnějšího pole jsme se ujali vedení 3:1. Soupeř již v dohrávce nedokázal odpovědět a po našich třech nelehkých, ale bezchybných zákrocích jsme ve finálovém utkání zvítězili!!!

    Speciální pochvalu si zaslouží za mnoho povedených zákroků a odpalů naše opory: Filip Duda, Petr Hrbáč, Dan Parva a Martin Večeř, dále Tom Albertovič za nejen nádherně chycený line-drive, Jarek Bajger za největší zlepšení na pálce, Ondra Nováček za příkladnou bojovnost v rozhodující chvíli finálového utkání a začínající hráči: Vojta Jalůvka za ohromnou energii a nasazení v prvním turnaji kariéry, Sofie Mintonová za soustředěnou hru ve vnitřním poli a Elen Sionková za bod stažený úspěšným odpalem.

    • Tým: Coachpitch U9

    Arrows Nábor!!!

    Nábor nových talentovaných dětí od 5 do 10 let!
    Hledáte vhodný sport pro své dítě?
    Pojďte zkusit s námi hrát baseball nebo softball. Jsme klub s rodinnou atmosférou, dlouholetou tradicí a nádherným areálem v Ostravě-Porubě.
    V případě zájmu napište na uhlarova@arrows.cz váš kontakt a ročník narození dítěte.