ARROWS OSTRAVA: MISTŘI ČR V BASEBALLU 2018, 2019, 2021 A VÍCEMISTRYNĚ ČR V SOFTBALLU 2021
    

    Druhé kolo MSCL U9 v Ostravě

    V sobotu 13. června 2020 jsme se sešli v našem krásném areálu Arrows Ostrava, abychom si užili další dopoledne plné baseballu. V druhém kole MS Coachpitch League U9 jsme hostili týmy Klasik Frýdek - Místek a Hit Opava.

    Hned ráno nás na hřišti přivítalo tropické počasí, které předpovídalo nádherný slunečný den. V 10 hodin odstartovalo první utkání Arrows - Klasik, které jsme začali na pálce. V první směně se nám podařilo vybojovat 4 body a následně zahrát proti soupeři 3 rychlé auty. I když následující 2 směny nepřinesly pro naše děti žádný doběh, v závěru utkání se naši pálkaři opět prosadili a Klasik jsme nakonec porazili 10:2.

    V přestávce jsme za bouřlivé atmosféry rodičů na tribuně sledovali zápas Klasiku s Hitem Opava. Ten nakonec dotáhli k vítěznému konci děti z Opavy v poměru 10:7.

    Naše utkání s Opavou začínalo přesně ve 12 hodin, kdy teploty už přesahovaly třicítku. Začínali jsme v poli a zápas byl po celou dobu poměrně vyrovnaný. Jak naše děti, tak děti soupeře se prosazovaly na pálce a opravdu bylo na co se koukat. Několik směn za sebou bylo ukončeno dosažením 5 možných bodů. Naše obrana dostala zabrat a samozřejmě se objevovaly chyby. Na pálce se nám ale dařilo a tak jsme dokázali vybojovat těsnou výhru 15:14 a to i přesto, že jsme jako domácí tým už neodehráli svou dohrávku.

    I přes krásné výsledky však stále zůstává nejdůležitější radost ze hry a nové zkušenosti, které s každým dalším odehraným zápasem děti získávají. Rozzářené úsměvy při povedeném odpalu, doběhu, nebo zahraném autu a radost, se kterou si obíhají závěrečné kolečko po metách - to všechno si užívají nejen děti, ale i my rodiče fandící na tribunách:-)

    V červenci si na chvíli od společných turnajů odpočineme a budeme se těšit zase v srpnu.

    Krásné léto přeje tým U9.

    • Tým: Coachpitch U9

    Arrows Nábor!!!

    Nábor nových talentovaných dětí od 5 do 10 let!
    Hledáte vhodný sport pro své dítě?
    Pojďte zkusit s námi hrát baseball nebo softball. Jsme klub s rodinnou atmosférou, dlouholetou tradicí a nádherným areálem v Ostravě-Porubě.
    V případě zájmu napište na uhlarova@arrows.cz váš kontakt a ročník narození dítěte.