• Velikonoční víkend na horách

    Aktuality

    Číst dál...
  • Mistři zimní ligy U7

    Aktuality - Tým: T-ball U7

    Číst dál...
  • Závěrečný turnaj zimní ligy U9

    Aktuality - Tým: Coachpitch U9

    Číst dál...
  • Jediný turnaj zimní ligy U8 v Orlové

    Aktuality - Tým: Coachpitch U8

    Číst dál...
  • Uskutečněný turnaj v badmintonu

    Aktuality

    Číst dál...
    ARROWS OSTRAVA: MISTŘI ČR V BASEBALLU 2018, 2019, 2021 A VÍCEMISTRYNĚ ČR V SOFTBALLU 2021
    

    Pozvánka na domácí turnaj Rookie ball U9

    Po kvalitní zimní přípravě a suverénním vítězství týmu Arrows U9 v zimní lize nás již tuto sobotu čeká první turnaj na domácí půdě. A nebude to turnaj obyčejný!

    Zbrusu nová a historicky první společná soutěž ČBA a ČSA dostala název Rookie ball U9.

    Do celorepublikové soutěže se přihlásilo celkem 45 týmů, které jsou rozděleny do 7 divizí. Soutěž proběhne na jaře ve 4 termínech (14. 4., 28. 4., 19. 5. a 16. 6.). Týmy, které se zúčastní alespoň 2 turnajů, získají právo účasti na kvalifikaci na Mistrovství České republiky U9, která se uskuteční 15. září. Samotné Mistrovství České republiky se uskuteční 28. až 30. září 2018 v Hluboké nad Vltavou a je určeno pro 16 klubů.

    Velkou změnou je, že se v této soutěži nehraje na výsledek! Není tedy poražených a všichni se mohou radovat ze hry. Nicméně ocenění se udělovat budou. V brněnské firmě STR Baseball vyrobili celkem 428 krásných dřevěných plaket ve tvaru domácí mety, které budou rozdány dětem na 28 turnajích. Po každém zápase vybere trenér dva nejlepší hráče z týmu soupeře. Na konci turnaje se sečtou hlasy a je vyhlášen ALL STAR TEAM celkem 9 hráčů. Dále se uděluje do každého týmu jedno ocenění ROOKIE STAR. Tato cena je určena pro hráče s největším úsilím, pro hráče, kteří myslí na svůj tým a své spoluhráče, pro nováčky, kteří se snaží pomoci svým kamarádům a pro hráče, kteří udělali největší pokrok oproti poslednímu turnaji.

    Přijďte nás podpořit v sobotu 14.4.! Hrajeme od 10. hodin každou hodinu na dvou hřištích. Ukončení turnaje je plánováno na 17. hodinu.

    Těšíme se na vás!

    • Tým: Coachpitch U9

    Arrows Nábor!!!

    Nábor nových talentovaných dětí od 5 do 10 let!
    Hledáte vhodný sport pro své dítě?
    Pojďte zkusit s námi hrát baseball nebo softball. Jsme klub s rodinnou atmosférou, dlouholetou tradicí a nádherným areálem v Ostravě-Porubě.
    V případě zájmu napište na uhlarova@arrows.cz váš kontakt a ročník narození dítěte.