Klub - Aktuality

Arrows vs. Technika Brno

Další víkend a další tři zápasy, tentokrát s Technikou Brno, mistrem loňské sezony.

V prvním zápase se nám podařil vstup do utkání, ale soupeř v následující směně otočil skóre, a za postupného navyšování si v klidu hlídal výsledek. Na kopci se poprvé v této sezoně představil Láďa Dluhoš, který nastoupil po Michalu Liskovi. Po něm Aleš Navrátil, který doházel směnu, aby se ušetřili nadhazovači na další zápas. Náš útok nebyl špatný, ale nedařilo se nám, tak jako soupeři, stahovat body a nechali jsme mnoho běžců ve skórovacích pozicích, což nás stálo možnost bojovat vyrovnanější zápas.

 

V druhém zápase začal Ondra Hon a nevedl si vůbec špatně. Náš útok se ujal vedení hned v první směně a tohle vedení držel až do směny šesté. I když náš útok vytvářel tlak na soupeře, několika mentálními chybami se připravil o možnost navýšit vedení, a tak v šesté směně, poté co Hona vystřídal McCarthy, soupeř konečně prolomil obranu a podařilo se mu dvakrát skórovat a otočit výsledek na stav 2:1. V závěru ještě přidal jeden doběh a stanovil tak výsledek 3:1 pro Techniku Brno.

 

V neděli nás čekal třetí zápas a na kopci začal Martin Drong, s tím že se nadhazovači prostřídají podle stavu utkání. Náš útok začal velmi dobře a hned v úvodu si připsal dva body. Martin dominoval na kopci a tak náš útok i za přispění Homerunu Radka Němce postupně přidával bod za bodem, až jsme se dostali do vedení 8:0 v osmé směně, ve které se konečně podařilo prosadit i soupeři a připsat si tak dva body. Martin ale za přispění velmi dobře hrající obrany si nenechal vzít vítězství a připsal si tak druhý kompletní zápas na kopci s vítězstvím. Oproti sobotě se na hřišti představil jiný tým, který dokázal dominovat na pálce a ukázal tak svoji sílu.{jcomments on}

  • Tým: Baseball Muži