Arrows vs Kotlářka (9:7; 11:12; 5:9)

O tomto víkendu nás čekaly poslední tři zápasy na domácím hřišti. Do prvního utkání nastoupil na kopec Ondra Hon. Soupeř sice dorazil půl hodiny před zápasem ale hned se vrhl do útoku a po třech směnách vedl 7:1. Náš útok se těžce prosazoval  na Patrika Arhorna, ale od třetí směny jsme i my dokázali postupně stahovat soupeřův náskok až na rozdíl jediného bodu. Ondrovi se začalo dařit a za podpory obrany dotáhl zápas až do osmé směny, kdy přišel náš velký obrat , ve kterém Martin Drong zajistil svým tří bodovým homerunem otočení zápasu v náš prospěch. Do poslední směny tak nastoupil Greg McCarthy, který třemi strike outy ukončil zápas v náš prospěch.

V druhém sobotním zápase dostal možnost nastartovat zápas Adam Král, ale soupeř tak jako v prvním zápase se velmi brzy ujal vedení a Adam tak střídal po třech směnách kdy výsledek nevypadal moc růžově. Na kopci ho vystřídal Vláda Dluhoš který soupeře přibrzdil a dal šanci našemu útoku se dotáhnout na soupeře. Postupným přidáváním bodů v každé směně, i díky homerunu Kuby Malíka,  jsme dokázali v šesté směně srovnat stav utkání na 9:9. V dohrávce směny sedmé jsme se dostali do vedení po homerunu Aleše Navrátil, ale soupeř hned v další směně dokázal srovnat, teď už na nadhazujícího Martina Dronga. Ten v dohrávce téhle směny vybojoval pro nás další bod a nás čekala devátá směna. V té soupeř  obsadil druhou a třetí metu a na dva outy se mu podařilo odpálit a ujmout se vedení 11:12 . V dohrávce jsme pak sice hned prvním pálkařem obsadili první metu ale soupeř pick offem nachytal našeho běžce  a tím se dostal do větší pohody a nakonec si vítězství nenechal vzít.

V neděli jsme si chtěli vzít vítězství, o které jsme přišli den před tím. Na kopci začal Michal Lisko, který v úvodu zápasu držel soupeře zkrátka a nechával prostor pro náš útok. Náš útok ale nedokázal najít účinnou zbraň  a podařilo se mu skórovat až ve směně čtvrté kdy už nakonec soupeř vedl 5:1. v následující směně soupeř přidal ještě tři body a vypracoval si slušný náskok. Náš útok se probral až v závěru zápasu kdy dokázal čtyřikrát skórovat a snížit tak náskok ale soupeř v deváté směně přidal ještě jeden bod a uzavřel tak zápas  9:5 ve svůj prospěch.