Ženy o víkendu zabraly a tři vítězství jsou naše!

Letošní špatný začátek v II. ČSLŽ, pokračoval i o svátečním dvojutkání 8.5. 2013 s týmem Tempo Praha. Tempo je nováček, ale netají se cílem vyhrát druhou ligu a postoupit do extraligy. Posílený kádr na to má a také to ve středu předvedl na našem hřišti. V každém ze dvou zápasů jsme vedli, ale Tempo vždy dokázalo utkání strhnout na svou stranu 4:8 a 7:9. Tyto dvě prohry nás přišpednlily na dno tabulky a zatím to vypadá na boj o udržení se v druhé lize.

O víkendu ovšem naše děvčata zabrala a poměr zápasů 3:1 pro Arrows nás nesmírně potěšil a doufáme, že odstartoval zlepšení herní výkonnosti do druhé poloviny soutěže.

V sobotu jsme hostili tým Trutnova. Kvalitní trurnovské pálkařky nepouštíme v obraně do skórování a po našem zlepšeném výkonu na pálce, vítězíme v prvním zápase 5:1. Druhé utkání se pro nás vyvíjelo od začátku ještě příznivěji a po neustálem vedení, vítězíme rozdílem 14:4.

V neděli hostíme tým Joudrs Praha B, který po sobotních zápasech a dvou prohrách, přepustil vedení v tabulce Tempu Praha. Pražanky si na nás určitě věřily a v prvním zápase nás od začátku zatlačily do hluboké defensívy. Utkání nemohlo skončit jinak, než naší prohrou rozdílem 17:1. Druhé utkání, ale bylo o něčem jiném. Joudrs opět útočí a ujímá se vedení 4:0. My však v každé dohrávce iningu náskok stahujeme a nakonec vítězíme 12:8. 

Děvčata zaslouží velikou pochvalu za jíž avizovaný zlepšený výkon a věříme, že další taková hra nás bude posouvat tabulkou do výšších pater.

Děvčata bravo a jen tak dále!