Dvě vítězství v extra směnách ARROWS vs. Hroši(6:5),ARROWS vs. Draci(6:5)

1. V sobotu jsme se utkali s posledním týmem tabulky na domácím hřišti.

Kluci čekali, že tento zápas bude formalitou, kdyby přišel jeden dobrý odpal ve 4 šancích, které jsme měli, tak jsme mohli zápas rozhodnout hned na začátku. Ale soupeř z Brna nás k ničemu moc nepustil a do poslední směny jsme šli s vedením 3:2. Martin Drong, který házel výborně dostal v poslední směně jednobodový homerun a my jsme nerozhodli, tak nastala situace, která se nám ještě nikdy nestala tiebrake. Směna začíná s běžci na první metě a druhé bez outu.
Hroši dali dva body což se očekává pokaždé, ale to bylo vše. ARROWS vyrovnalo a na dva outy s plnými metami Tomáš Juněc dal vítězný odpal.

Škoda těch neproměněných šancích, ale i škaredá výhra je výhra!!

{scorebox gameid=1554}

2. Na neděli jsme se přesunuli na hřiště Draků do Brna.
Zápas kvůli absenci našeho nadhazovače Michala Liska, který je trenér nadhazovačů v polském národním týmu, který je zrovna ve Švýcarsku na kvalifikaci na Mistrovství Evropy.
Martin Kubovčík se chopil balónu a dal nám hodně solidních sedm směn, kde dostal slušných pět bodů od obhájců titulů. My jsme dali 2 body hned v první směně a v šesté směně jsme přidali jeden bod a Tomáš Juněc odpálil balón, který nám dal vyrovnávací body a posunuli nás do extra směny. V tiebraku jsme dali pouze jeden bod , což byl malý šok. A potom se dostali do útoku Draci a výbornou obranou jsme je uhlídali bez bodu a slavili důležitou výhru .

{scorebox gameid=1556}