Permoník se probudil

35 let vzniku oddílu softbalu a basebalu v Ostravě se slavilo již před sedmi léty.
Po této bouřlivé oslavě vzniku oddílu Permoník byl natolik zmožen, že se opět probudil až po sedmi letech a dal nám najevo, že by si další oslavu vzniku oddílu rád zopakoval.
Když jsem se Permoníka lehce zeptal, proč se probudil až po sedmi letech, odpovědi jsem se nedočkal, zarytě mlčel.
Pak ale přišel s nápadem, znovu si oslavu zopakovat i po sedmi letech. Když jsem mu naznačil, že s tou oslavou budu souhlasit, ale pod podmínkou, že zase nebude spát po oslavách sedm let, dal mi příslib, že se tak již nestane a probudí se včas.
Po tomto ústním příslibu jsme se s Permoníkem domluvili, že oslavíme 42 let trvání oddílu softballu a baseballu v Ostravě a oslavy naplánujeme na 19-20. června letošního roku 2015, při Poháru mužů v Ostravě. Tímto Vás srdečně zveme na oslavu 42 let trvání klubu. Prosím zapište si tento termín do Vašich diářů a nezapomeňte pozvat také své partnerky a partnery. Prosíme o předání této informace dalším bývalým i současným členům oddílu, kteří nemají přístup na internet. 
Průběžně Vás budeme informovat o pořádání této akce na Facebooku a stránkách Arrows.
Leoš + Permoník
kontakt:
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
P.S.
Prosím posílejte staré naskenované fotografie ze zápasů, dresů a rukavic na výše uvedené spojení. Připravujeme velkou výstavu všech artefaktů.
 
 
It has been seven long years since we commemorated 35th anniversary of Baseball & Softball in Ostrava. After this period of silence the Arrows decided to celebrate 42nd anniversary in 2015. The celebration will be held in June 19-20th during European cup in Ostrava. Hereby we would like to invite you to this upcoming Event. Please don't forget to share this information with your former teammates. We are looking forward to see you in June!

For updates follow us on Facebook or our website.