Klub - Aktuality

CEB schválila rozpis ME juniorů

CEB schválila rozpis ME juniorů v Ostravě a nominovala technické komisaře, rozhodčí a zapisovatele. Turnaj začne v Ostravě v pondělí 13. července. Hned první zápas ve skupině bude kritický pro úspěch naší reprezentace.

Od 19,30 se stejně jako na ME mužů utkáme s nevyzpytatelným týmem Ruska. Dále nás ve skupině potkají tito soupeři - Holandsko ve středu 15.7., Švédsko ve čtvrtek 16.7. a jako poslední ve skupině pak Chorvatsko v pátek 17.7.2015.

Ve druhé skupině bude velký boj o 2 postupová místa do semifinále, na které si myslí: Itálie, Španělsko, Německo i Francie. Víkend je rezervován pro zápasy o umístění, finále je plánovano na neděli 19.7. 19:00 hod.

Kompletní rozpis turnaje najdete ZDE. Zajímavostí jsou dva zápasy, které se v rámci spolupráce Arrows a severomoravského regionu odehrají v polském Rybniku.

CEB již nominovala také své zástupce. Hlavním komisařem bude Rainer Krankl z Rakouska a pomáhat mu budou Jaroslav Míka a Martin Masopust ze Slovenska. Rozhodčích je celkem 12 a z těch známějších zmiňme aspoň našeho Vladimíra Richtera a Jense Urbana z Německa. Na zapisovatelský post byl nominován Daniel Krejčiřík, hlavním statistikem bude Marco Travagli z Itálie.

Připomeňme, že český tým obhajuje stříbrné medaile z ME v Praze v roce 2013

  • Turnaj: Mistrovství Evropy juniorů