Klub - Aktuality

Zápasy v Praze pokračují, nyní nás čeká Eagles Praha

Preview k zápasům: Eagles Praha – Arrows Ostrava

Po dvou zápasech v Praze na Kotlářce budou souboje s pražskými týmy pokračovat.  Další hrací týden se utkáme s týmem Eagles Praha.

Loňská sezóna začala pro pražany dobře, dlouhou dobu vévodili Extralize na prvním místě.  Závěr sezóny pro ně ale nedopadl podle jejich představ, vypadli v Play-off s Kotlářkou.

Prozatímní výsledky Eagles jsou tři výhry a tři prohry.  Nejprve dvakrát porazili Techniku, poté v dalším hracím týdnu dvakrát prohráli s Tempem.  Poslední hrací týden remizovali s brněnskými Draky 1-1.

Z hráčů, kterým se daří uvádíme Michaela Zýmu, který má BA. 333. Dále například Matěj Hejma, který má BA. 300 a připsal si i jeden odpal za oplocení. Co se týče nadhazovačů Eagles, určitě vyrukují s dvojicí Tomáš Duffek a Marshall Crawford.

Eagles jsme si představili nyní se podíváme na náš tým

Prozatímní výsledky našeho týmu jsou také tři výhry a tři prohry.  Do této chvíle náš tým ve všech hracích týdnech dosáhl třech celkových remíz s týmy Tempo Titans, Hrochy Brno a naposledy s Kotlářkou Praha.

Z pálkařů Ostravanů se v posledním zápase na Kotlářce dařilo Martinu Drongovi, který si z jedenácti startů vysloužil BA. 0.455. Dále také Alexandru Leeovi, který si z devíti startů připsal čtyři hity, z toho jeden dvoumetový a jeho celkové BA činilo 0.444. Ostravská jednička na kopci je momentálně jednoznačně Boris Bokaj. Za ním jsou připraveni Tomáš Ondra, Jan Tomek a také například Michal Lisko

Nyní se podívejme na bilanci zápasů v minulé sezóně.

Výsledková bilance vypadala v loňské sezóně z pohledu Arrows takto: dvě výhry a tři prohry.

Z hráčů Arrows se dařilo například Jakubu Malíkovi, který si z 21 startů vysloužil BA 0.381. Dále také Martin Drong, který zaznamenal dva dvoumetové odpaly.

Z pražského týmu můžeme zmínit Petra Zýmu, který si z 22 startů vysloužil BA 0.273. Dále také například Matěj Hejma, který si připsal dva odpaly za oplocení.

Závěr

Tyto zápasy jsou zárukou kvalitního baseballu. Můžeme jenom doufat, že konečné výsledky budou hovořit ve prospěch našeho týmu.

Zápasy můžete opět sledovat u textového přenosu.

Hraje se v pátek 24. dubna od 19-30 hodin a v sobotu 25. dubna od 12-00 hodin v areálu Eagles Park Praha.