Opět zpátky v Ostravě:„Arrows Ostrava- Draci Brno“

Preview k zápasům Arrows Ostrava vs. Draci Brno

Páté kolo extraligy se již blíží a pro ostravské Arrows to bude třetí série zápasů doma. Po remízách s Tempem, Hrochy a Kotlářkou a po skvělém výkonu s pražskými Eagles, zde jsme si připsali úžasné dvě výhry, přichází na řadu Draci Brno, náš obávaný soupeř.

Draci z Brna

V minulé sezóně hráli ArrowsDraky celkem 5 zápasů v základní časti, ze kterých pouze jeden skončil výhrou a zbylé čtyři prohrou. Po základní části se tyto týmy potkaly znovu v Play-off,  ve kterém si Draci připsali tři výhry a postup do finále měli jistý. Největší hvězdu útoku  Draků nelze jednoznačně určit, ale můžeme  zmínit dlouhodobou  ikonu českého baseballu Pavla Budského,  nebo také mladičké sourozence  Adama a Jakuba  Hajtmarovi, Michaela Kremláčka, Pavla Budského a Martina Schneidera.  Skvělými startujícími nadhazovači jsou například: Ryan Bean, Petr Minařík, Radim Chroust, Michal Sobotka. Nasazení nadhazovačů je tedy pouhá teorie.

 Arrows z Ostravy

Podle formy by se mohla stát startujícími nadhazovači Arrows  trojice Boris Bokaj, Tomáš Ondra a Jan Tomek. Poslední z nich se v prvním zápase proti pražským Eagles předvedl ve velkém stylu. Za celý zápas dovolil jeden jediný bod a připsal si tedy vítězství. Potvrdil tím současnou formu a touhu vítězit.  Za útok musíme zmínit Alexandra Leeho, který si v zápase proti Eagles vysloužil BA 0.800. Dále také Petra Čecha, který si v posledním zápase  vysloužil BA 0.500.

 Podívejme se i na nejdůležitější postavy zápasů v minulé sezóně:

Z kádru Arrows můžeme zmínit Petra Čecha, který si vysloužil z 27 startů BA 0.370.

Dále Martina Dronga, který měl v kolonce BA číslo 0.206 z toho jeden dvoumetový odpal.

Z brněnského týmu lze zmínit Přemka Chrousta, kterému v kolonce BA svítí číslo 0.344.

Dále i Martin Schneider. JehoBA činí 0.375.

 Závěr

Zápasy s Draky budou nejspíše reklamou na český baseball.

Termíny zápasů :

 1.5.2015 od 19:30 hodin

2.5.2015  od 12:00 hodin  a 15:00 hodin

Přijďte podpořit náš tým a zajistit tím další výhru.

Budeme se těšit na vaši návštěvu .