Klub - Aktuality

Po dvojité sérii zápasů s Draky nás nyní čekají Eagles z Prahy

Preview k zápasům Arrows Ostrava – Eagles Praha

Eagles Praha:

-mají celkovou bilanci 5 výher a 6 proher.  Tato výsledková statistika jím prozatím stačí na 5. místo v celkové tabulce. Pražané mají ovšem o dvě utkání méně než my, což znamená, že pokud by se jim utkání povedlo, mohou se v tabulce zvednout, ale také i propadnout v případě prohry. Poslední dvě utkání hráli v sobotu 2. 5.2015 s týmem Hrochů Brno. Konečný výsledek  1-1.

Útočnou silou pražanů je například Matěj Hejma s BA 0.545, Jan Pojer s BA 0.324. Na kopci určitě vyrukují s dvojicí Tomáš Duffek a Marshall Crawford.

Arrows Ostrava:

-výsledná bilance našeho týmu je 7 výher a 6 proher.  V současné době se nacházíme na skvělém 3. místě.  Poslední dvě utkání odehráli naši borci na horké půdě Draků Brno. Konečný výsledek  1-1 byl dobrým zakončením této těžké série.

Z pálkařů se daří Jakubu Malíkovi s BA 0.433, Alexandru Leeovi s BA 0.347. Co se týče baterie nadhazovačů náš tým může vyrukovat s Honzou Tomkem, Borisem Bokajem, nebo s novou Moldavsku posilou Vadimem Balanem. V záloze může být i Michal Lisko .

Výsledková bilance v minulé sezóně:

Výsledek: dvě výhry a tři prohry.

Z hráčů Arrows se dařilo Jakubu Malíkovi, který si z 21 startů vysloužil BA 0.381. Také Martinu Drongovi, který zaznamenal dva dvoumetové odpaly.

Z pražského týmu můžeme zmínit Petra Zýmu, který si z 22 startů vysloužil BA 0.273. Také například Matěj Hejma, který si připsal dva odpaly za oplocení.

Závěr:

Tato utkání budou opět prověrkou fyzické i psychické připravenosti našeho týmu.

Srdečně Vás všechny zveme na sérii zápasů konanou dne 15. 5. od 19:30 hodin a 16. 5. ve 12.00 a 15.00 hodin.  Věříme, že se opět sejdeme v hojném počtu a podpoříme naše hráče!