Klub - Aktuality

Preview k zápasům Technika Brno - Arrows Ostrava

První zápas série se hraje ve čtvrtek 21.5.2015 od 17:00 hodin v areálu Techniky Brno. Všechny zápasy na Kraví hoře se hrají v týdnu, aby se náš tým mohl zúčastnit o tomto víkendu přípravného turnaje Buchbinder Cup v německém Regesburgu před kvalifikací Evropského poháru.

Technika Brno:

-zatím se jim jistě nedaří tak, jak by si představovali a jak byli zvyklí.Jejich celková bilance je doposud sedm výher a šest proher.

V posledním hracím týdnu vyzvali Kotlářku Praha a odešli z těchto utkání s jednou porážkou a dvěma výhrami. Takže docela slušná bilance. Tato snaha jim prozatím stačí na čtvrté místo.  Mají ovšem tři utkání k dobru.

 K útočné sile brněnského týmu patří například Daniel Mráz s BA 0.410, Matěj Menšík s BA 0.387. Co se týká nadhazovačů, naše pálkaře by mohl zastavit hráč z trojice adeptů buď Aleš Krepta, Vojtěch Papež nebo Gary Ward.

 Arrows Ostrava:

-prozatím máme bilanci deset výher a šest proher.

Našim posledním soupeřem byli Eagles Praha, které jsme dokázali třikrát porazit. To znamená, že se nyní nacházíme na průběžně druhém místě. Zatím opravdu výtečně!!

Útočnou sílu tvoří Petr Čech s BA 0.348, Alexander Lee s BA 0.367. Na kopci nejspíše vyrukujeme s někým z trojice Jan Tomek, Boris Bokaj, Tomáš Ondra můžeme se opřít i o výkony mladých hráčů nebo naší nové moldavské posily.

Minulá sezóna:

S Technikou jsme se utkali celkem pětkrát. Rozešli jsme se s bilancí dvě výhry, tři prohry.

K útočné síle ostravského týmu patřil Jakub Malík, který si z 19 startů vysloužil BA 0.526. Dále Petr Čech z 21 startů si vybudoval BA 0.429.

Co se týče brněnského týmu k hlavní útočné síle patřil Richard Sázavský s BA 0.417. Můžeme zmínit i Matěje Menšíka s BA 0.261

 Závěr:

Toto utkání bude určitě velmi těžké a napínavé.

Věříme, že naši hráči opět úspěšně svou bojovností a láskou ke hře získají další výborné výsledky.

Takže se pro tentokrát pojeďte podívat do Brna nebo fanděte u přenosu z brněnského areálu.

Všem hráčům držíme palce a přejeme hlavně pevné zdraví!!

Arrows go !