Klub - Aktuality

Vítězství kadetek na domácím turnaji

O víkendu se na naše hřiště Arrows sjelo šest týmů na 2. turnaj druhé ligy kadetek. Týmy los rozdělil do dvou skupin a mohlo se začít. Nás čekal jako první tým Storms Praha. Daří se nám na pálce a i přes několik drobných chybyček v obraně vítězíme 7:4. Druhý náš zápas proti Kunovicím se rozehrál, ale nenadálá bouřka ho za našeho mírného vedení 4:2 asi na 45 nim. přerušila. To nás ovšem nezastavilo v útočné aktivitě a Kunovice nakonec vysoko porážíme 14:3. Déšť poté zlobil ještě jednou, ale pořadatelé se vytáhli a podařilo se odehrát celý sobotní program.

Vyhráváme skupinu a v nedělním play-off jsme nasazení rovnou do semifinále. Tam se probojovala Kotlářka Praha. Zápas nám opět vychází na výbornou a vysokým vítězstvím 10:1 postupujeme do finále turnaje. Pavoukem se do něj prokousal Joudrs Praha B. Opět nášim holkám patří ůvod utkání a ujímáme se vedení 6:0. Joudrs poté vystřídá nadhoz, několik dalších hráček a nadechuje se k mocnému náporu. Pražankám se podaří snížit na 6:5, ale víc již nedovolíme a vítězství na turnaji je naše.

Domácím prvním místem se ujímáme vedení ve 2. lize a hodně jsme se přiblížili k postupu na MČR kadetek. Všechny holky zaslouží velkou pochvalu a jen tak dál v dalším průběhu sezony.

Na turnaji hrála: Z. Alraumová, B. Saviola, A. Slaná, V. Ščotková, T. Opálková, B. Svobodová, K. Svobodová, R. Burkovičová, M. Gregorová, M. Merczová, D. Dinková

A vedli je trenéři: L. David, L. Svoboda

 

 

 

  • Tým: Softball U16