Žačky aktuálně 3. v Extralize

Žačky Arrows ovládly 4. kolo Extraligy. Rozjezd se Sabatem Praha byl pomalejší, pálka byla slabá a třemi chybami v obraně jsme pomohli soupeři skórovat a úvodní zápas prohráli 2:3. V odpoledních zápasech se ale naše nejmladší softballistky začaly výrazně prosazovat na pálce a i obrana se rozjela na 100%. V takové fazóně letos holky hrály poprvé a přesvědčivě 7:3 porazily rivalky z Trutnova se kterými jsme minulý týden bojovaly společně v týmu North East Stars v národní kvalifikaci Little League. Poslední sobotní zápas nás čekal ihned po zápase s Trutnovem a v celkem úmorném vedru jsme nastoupili proti Eagles a v hezkém zápase poznamenaném horkem zničeným rozhodčím jsme vyhráli těsně 2:1.

Po hodinovém cestování jsme dorazili na základnu - ubytovnu Home a byli jsme rádi, že liják teplotu srazil a vzduch byl dýchatelnější.

V neděli jsme nastupovali v 10:30 proti vedoucímu týmu tabulky domácím Joudrs. Holky si udržely "drive" ze sobotních zápasů a pražandy bez jejich elitní nadhazovačky porazily 7:3. Tři vítezství ve skupině nás katapultovala do finále a další soubojenám za soupeře přiřadily Trutnov, který se v průběhu turnaje postupně zvedal. Los nám přiřadil roli hostí, ale to nic neznamenalo. V obraně holky zahrály bez chyb a předvedly i několik nadstandartních zákroků a v útoku se nám dařilo každou směnu přidávat body. Holky Arrows ve finálovém zápase dominovaly a přejely Trutnov 7:0.

Výborná hra a sebevědomý projev našich holek - krásně se na to dívalo. A snad to šlo poznat i z online přenosu, který ze všech zápasů zprostředkovával Richard.