Klub - Aktuality

Léto s evropským softballem a baseballem v Ostravě - Evropský superpohár juniorek od 8. do 11.7.

V areálu Arrows bude horko. Nejprve se nám představí 7 týmů nového turnaje Evropské softbalové federace, Superpohár juniorek, ve kterém přivítáme týmy:

Z České republiky jmenovitě domácí tým Arrows a Joudrs  Praha

Tým z Polska a kadetská reprezentace Slovenska

Dále zde uvidíme Akademii z Belgie – trenérem tohoto týmu je Holanďan  Andre Princ

Tým Arena ze Srbska

A tým Birds Zoetermeer z Holandska trenérem je bývalý trenér české seniorské reprezentace a rovněž i trenér Belgické Akademie nám již známý Andre Princ

Zeptali jsme se hlavního organizátora turnaje Pavla Burkoviče, jak jsme na Arrows na tento turnaj připraveni a co od turnaje očekává:

„Od turnaje očekáváme nejkvalitnější softball hraný v Ostravě v této sezóně.“

„Jedná se o nultý ročník tohoto turnaje, a tudíž Evropská softbalová federace nastavila volná pravidla pro hráčky tím pádem můžeme vidět nejkvalitnější hráčky Evropy této kategorie „

Další otázku jsme položili trenérovi Arrows Luboši Davidovi jehož trenérská posila bude hlavní trenér juniorské reprezentace Pavel Křivák a otázka zní kdo bude základem našeho týmu ?

„Základem týmu, který hraje na tomto turnaji jsou odchovankyně Arrows doplněné o hráčky České reprezentace juniorek.“ A Luboš dodává…..cílem bude probojovat se do play-off bojů.  Chceme se dostat minimálně do semifinále… říká s odvahou trenér David.

Od středy 8.7. uvidíme v areálu Arrows od 9:00 až do večerních hodin skvělý softball v podání nejlepších hráček Evropy do 19 ti let a naše domácí hráčky můžete povzbudit minimálně ve večerních zápasech, které začínají v 18:30.

Rozpis zápasů najdete: http://arrows.cz/index.php/cs/escjw2015/rozpis

Hned po tomto turnaji budeme hostit Mistrovství Evropy juniorů v baseballu.

Ptal se Dominik Zdráhal

  • Turnaj: Evropský Superpohár juniorek