Léto s evropským softballem a baseballem v Ostravě - Mistrovství Evropy juniorů U18 od 13. do 19.7

Sotva nám skončí Evropský Superpohár juniorek začne druhý turnaj a to hned Mistrovství Evropy v baseballu juniorů. Turnaj byl rozdělen na dvě skupiny (A B) následovně:

Skupina A

  1. Itálie
  2. Španělsko
  3. Německo
  4. Francie
  5. Velká Británie

Skupina B

  1. Česká Republika
  2. Holandsko
  3. Švédsko
  4. Rusko
  5. Chorvatsko

Rozpis zápasů najdete: http://arrows.cz/index.php/cs/echj2015/rozpis

O tom jak je pořádající Arrows na tento turnaj připraven jsme se zeptali organizátora turnaje a prezidenta Klubu Radima Kepáka…

Po Mistrovství Evropy mužů se jedná o druhý nejdůležitější turnaj v Evropě. Uvidíme deset nejlepších týmů, uvidíme budoucí špičkové hráče, z nichž někteří jsou před podpisem profesionálních smluv. Mnoho MLB skautů se přijede podívat na evropské talenty a věřím, že jako před několika lety jsme u nás na hřišti měli tu čest vidět budoucí hvězdu MLB Washington Capitals Strasburga, tak letos taky nějakou uvidíme, vždyť evropští hráči se již v systému MLB prosazují, vezmu si jenom Donalda Lutze z Německa Cincinnatti Reds či Holanďan Didi Gregorius spojka New Yankees, Itala Alexe Lidiho Seattle  Mariners a další. Sám jako trenér jsem některé viděl hrát na Mistrovství Evropy za národní týmy, takže i letos určitě nějakého špičkového hráče u nás uvidíme a proto stojí zato se přijít podívat.

Co zajišťujete pro diváky?

Vyjma špičkového baseballu, který jistě mohu slíbit a dramatičnosti by mělo přidat, že náš národní tým obhajuje stříbro z minulého Mistrovství Evropy, což nebude při účasti Holandska, Itálie, Španělska, Německa, Francie vůbec lehké obhájit, tak i řadu atrakcí pro diváky.

Pro děti pak skákací hrad, baseballovou Road show, kde si mohou vyzkoušet své dovednosti, pro dospělé komentované zápasy s různými atrakcemi jako je akce fifty:fifty, stánky s občerstvením a baseballovým vybavením a pak samozřejmě typickou baseballovou kuchyni. Diváci se určitě v areálu nebudou nudit.

Možná se ptáte a co vstupenky budou nějaké?

Odpověď zní Ano! Jednodenní vsup na tento turnaj stojí 60 Kč /osoba a pro děti do 15 let 30/osoba

Ovšem nejvýhodnější nabídka je Týdenní Pass ticket neboli akce Kup si svoji sedačku!! Kdy za zvýhodněnou cenu 270. - je možno na celý týdenní turnaj zakoupit sedačku, která bude vaše po celou dobu turnaje a na všechny zápasy.

Počet sedaček v areálu je omezen na 400 proto neotálejte !

Rezervaci můžete provést online na www.arrows.cz/tickets. Rezervace míst online platí do pondělí 13. 7. 2015 do 19:00 hod.

Co říct závěrem?

V Areálu na obě akce probíhají intenzivní  příprava jak sportovišť tak i zázemí pro komisaře, rozhodčí a další oficiální hosty a  věřím, že Mistrovství Evropy v baseballu a Super pohár juniorek , tyto významné akce doplní již tak atraktivní dění v prvních týdnech v Ostravě jako je i Festival Colours of Ostrava a diváci si najdou do areálu čas zajít a po špičkovém baseballu si pak mohou zajít na porci hudby na Colours anebo i naopak.

Ptal se Dominik Zdráhal