Souhrn dosavadního průběhu turnaje Superpoháru juniorek

Přesuneme se rovnou k středečnímu dni tedy začátku tohoto turnaje. Tento den narušily deštivě přeháňky a některé zápasy se musely překládat do dalších dnů .

Z původního rozpisu se odehrálo pouze pět zápasů ze sedmi.

Pátý zápas tohoto dne bylo utkání domácích Arrows VS Academy (Belgie)

„Luboš David o tomto utkání řekl :“

Do prvního utkání jsme se snažili postavit co nejsilnější sestavu a zápas hned od počátku převzít do svých otěží. V útoku jsme přidávali jeden úspěšný odpal za druhým a nakonec zvítězili v páté směně rozdílem 10-0.

Den druhý (Čtvrtek)

V tomto dni se nám program rozšířil o dohrávání zápasů ze středy.

Hráčky Arrows čekaly tři utkání. Jako první Joudrs Praha a opět stavíme tu nejsilnější sestavu.

Joudrs dobře známe z našich soutěží a utkání bylo od začátku velice vyrovnané. V první polovině zápasu se nám opět dařilo v útoku a vytvořili jsme si náskok 4-1. V druhé polovině se utkání ovšem vyrovnalo, ale naše děvčata již nepřipustila zvrat utkání a zvítězila 5-2.

I druhý zápas proti Areně byl od počátku v naší režii a celkem snadno jsme ho vyhráli ve čtvrté směně rozdílem 12-0

Na závěr čtvrtečního dne naše děvčata čekal ještě odložený zápas (odložený středeční zápas pro déšť) proti Birds (Holandsko).

Už při pohledu na tabulku nám vycházelo, že Birds bude nejtěžší soupeř a sehrajeme s nimi minimálně tři zápasy. Nechtěli jsme proto odkrýt všechny karty, říká trenér Luboš David a pokračuje, v plánu bylo šetřit naše nejlepší nadhazovačky, přitom soupeře potrápit a nedávat nic zadarmo. To se nám tak úplně nezdařilo a bohužel měli jsme v zápase několik slabších chvilek. Děvčatům nervozita svazovala ruce, některé míče jsme chytali na dvakrát, pár nepřesných příhozů a nervozita našich děvčat byla znatelná a projevila se na výsledku.

Holandské Birds „Ptákyně“ přidávaly postupně bod za bodem a my odcházíme poraženi vysoko 14-3. Věřím, že holky si z prohry ve skupině doufám neudělají těžkou hlavu, říká trenér David a pokračuje, rozhodovat se bude až v sobotním play-off… končí s vírou v hlasu trenér.

Pro úplnost dodáváme výsledky dalších zápasů.

Tím skončil druhý den.

Souhrny pátečního a sobotního dne dodáme v průběhu sobotního večera!

A už se těším na další článek s holkama. ( Poznámka redaktora)

Děkujeme za věrnost! Čtěte stránky Arrows !!