Klub - Aktuality

Spojení dvou velikánů

Klub Arrows Ostrava a Colours of Ostrava se dohodli na spolupráci během zároveň probíhajících velkých událostí, kterými jsou ME juniorů a Colours of Ostrava.

Ve dnech 13. -19. 7. 2015 se koná na ostravském stadionu Mistrovství Evropy juniorů v baseballu. Zároveň se v této době uskuteční mezinárodní multižánrový hudební festival, probíhající 16. – 19. 7. 2015 v prostředí Dolních Vítkovic v Ostravě. Mezi významné účinkující uvedeme islandskou zpěvačku Bjὄrk, dále se objeví hudební osobnosti jako například DJ The Toxic Avenger a Mika. Jako zástupci naší vlasti vystoupí například kapela Zrní a Janáčkova filharmonie Ostrava.

Festival se uskuteční v Dolní oblasti Vítkovic, což je jedinečné místo v Evropě pyšnící se svou historií a architekturou. Od 26. září 2014 je v Dolních Vítkovicích v provozu moderní science center Svět techniky. Obsahuje čtyři stále expozice - Dětský svět, Svět Civilizace, Svět vědy a objevů a Svět přírody. Najdete zde také množství učeben, laboratoře dílny, 3D kino a Divadlo vědy.

Pro účastníky ME juniorů jsou připraveny jednodenní vstupenky. Můžete tedy potkat spoustu sportovců oblečených ve svých národních barvách. Turnaje se zúčastní týmy Itálie, Velké Británie, Holandska, Španělska, Německa, Chorvatska, Ruska, Švédska, Francie a České republiky.

Na závěr dodáváme vyjádření prezidenta klubu:

Jedná se o nejvýznamnější evropskou baseballovou akci v letošním roce. Uvidíme nejlepší mládežnický baseball Evropy, který budou sledovat nejenom diváci, ale i akreditované skouti vyhledavači talentů MLB. Třeba na tomto Mistrovství najdou další hráče jako Alex Lidi Ital hrající za Seattle Mariners, či Donald Lutz Němec hrající za Cincinnatti Reds a možná v budoucnu uvidíme v MLB i nějakého českého hráče.

Zápasy začínají v areálu na Průběžné každý den od 11:00, 15:00, 17:00 a večerní zápas pak v 19:00 kdy máme šanci vidět Český národní tým.

Pro návštěvníky máme připraveno bohaté občerstvení, atrakce pro děti a v průběhu zápasů doprovodný komentář.

Týden strávený s baseballem a hudbou v industriálním areálu Dolní oblasti Vítkovic. Týden nevšedních zážitků v Ostravě!

Vstupenky http://arrows.cz/index.php/cs/echj2015/vstupenky , dále koupíte vstupenky na místě v areálu.

  • Turnaj: Mistrovství Evropy juniorů