U7 - nadějné naděje Arrows! Tuhá zima a přece se hraje baseball.

První turnaj našich nejmenších U7!

Zimní příprava v plném proudu!

Dovolte nám pár slov k turnaji, který se konal v soboru 7.1.2017 ve Frýdku Místku.

Nejdříve bychom chtěli poděkovat všem rodičům, za úžasnou atmosféru v hale a za podporu vašich dětí a našich nejmladších hráčů vůbec.
Turnaj U7 byl pro některé děti úplně prvním turnajem v kariéře. Museli se poprvé „naostro“ postavit na pálku proti svým protivníkům a samozřejmě poprvé ubránit body, které se jim snažili dát týmy z Frýdku Místku, z Olomouce a také z Opavy. Vůbec poprvé na ně byl vyvíjen takový tlak. Takže lehká nervozita nejen hráčů, ale také trenérů byla znát.

V týmu máme i pár ostřílených hráčů, kteří už takové situace zažili a naprosto s přehledem věděli „kdy, kde a co se má hrát“. Snažili jsme se, aby si všechny děti zahráli, což se nám povedlo.

Jak jste si jistě všimli, tak byla vedením klubu provedena změna trenérské zastupitelnosti. Věřte, že klub chce pro Vaše děti to nejlepší a myslíme, že výsledek tohoto turnaje to jen dokazuje. Přes bojovnost našich talentovaných hráčů, jsme se dostali až do finále, kde jsme sice prohráli s Klasikem, ale odcházeli jsme se vztyčenou hlavou a s úsměvem na rtech.
Za trenéry můžu říct, že jsme s výsledkem tohoto turnaje velmi spokojeni a budeme se snažit jít „nahoru“. Zdokonalovat chybičky, které samozřejmě jsou a vždycky budou.

Ale hlavně, co je pro nás důležité? Přece to, že to děti baví. O to nám všem jde... 

Výsledky:
Klasik FM – Arr (9 – 4)
Skokani Ol – Arr (3 – 3)
Hit Opava – Arr (0 – 8)

1. místo: Klasik Frýdek-Místek
2. místo: Arrows Ostrava
3. místo: Skokani Olomouc
4. místo: Hit Opava