Další smutná zpráva pro členy a přátele Arrows. Bývalý president Klubu Ing.Miloslav Haertl odešel.

Dne 15.1.2017 ve věku 85 let nás opustil bývalý předseda Klubu Arrows (VOKD) Ing Miloslav Haertl. Miloš byl předsedou Klubu baseballu a softballu VOKD po léta 1984-9 a převedl nás do "nové doby" vzpomíná president Klubu Radim Kepák. Jako předseda se velkou měrou zasloužil o zahájení výstavby sportovního areálu v akci Z na osmém stavebním obvodě, dnešní Arrows Park.Jsme rádi, že jsme měli tu čest jméno osobnosti pana Haertla, umístit na sloup slávy při slavnostním zahájení sezóny 2015, který se nesl ve stylu Haertl Family Day. Cedule Haertl Bridge bude navždy připomínat jeho místo v dějinách Klubu Arrows. Slavnostního odhalení v roce 2015 byli přítomni nejen všichni hráči extraligového A týmu Arrows,  legendy Klubu, ale i jeho syn Martin, bývalý hráč a rozhodčí a paní Haertlová... to jsme netušili, že jej vidíme naposledy.

  Chtěl bych zakončit tyto smutné řádky milou vzpomínkou  na Štědrovečerní výběhy, které jsme po několik let přerušili zazvoněním u jeho dvěří, abychom popřáli svému předsedovi vše dobré do Nového roku  a paní Haertlová nás s milým úsměvem počastovala vánočním cukrovím a my se pak rozběhli za svým rodinami... se smutkem říká Kepák.

Jménem celého klubu Arrows bych Ti chtěl Miloši poděkovat za všechno.

Děkujeme Miloši.

Rozloučením s drahým zesnulým proběhne v pátek dne 20.ledna 2017 ve 12:00 v obřadní síni na hřbitově v Ostravě-Vítkovicích.