Klub - Aktuality

Arrows v Dolní oblasti Vítkovice

Arrows pod Vysokými Pecemi!!!
Nemáme sice Hradčana, ani známý most, natož orloj, bo na ostravské radnici na něho nezbyly prachy, ale co je naše, to jsou přece Vysoké pece!
Kdysi místo zaprášené a rachotící, ale včera již plné sportu a zábavy. Arrows Klub ve spolupráci se Steelers byl součástí již 6.ročníku City Cross Sprint. Mezi plynojemy a kovovými monstry se proháněli biatlonisté všech kategorií. Uvnitř v hale Gong byly pak k vidění různé další sporty a Arrows byli při tom! Malí i velcí si zkusili odpálit míče ze stativu, odnesli si domů propagační materiály ČBA i Arrows a zároveň jsme promovali i všechny akce v Arrows Parku, Pohár CEB 5.-9.6. 2018 i Mistrovství Evropy žen 2019. Celá akce pak vyvrcholila společnou autogramiádou Jakuba Malíka, Borise Bokaje, Tomáše Juněce, Tomáše Ondry, Aleše Navrátila a za něžnější část pak Robiny Burkovičové, Alexandry Slané, Báry Savioly a Terky Kubicové a hráčů Steelers a setkala se s velkým zájmem.
Rozdáno bylo mnoho podpisů a těšíme se na své příznivce na Opening Day 30.3. od 19:00 se Skokany.
Poděkování za zabezpečení akce patří Michalu Liskovi a mladým nadějím Sebastianu, Kaločovi, Martinovi Kazimirskemu a Zuzaně Pláničkové.
Atmosféru dne skvěle zachytil náš fotograf Jarda Pigula

https://www.facebook.com/arrowsostrava/