Klub - Aktuality

Vítězná Poruba partnerem zápasu s Hrochy!!!

Partnerem posledního zápasu Play off Extraligy v baseballu je další vítěz a tím je náš Městský obvod Poruba!!!

Poruba je Obec přátelská rodině. V soutěži, kterou vypisuje ministerstvo práce a sociálních věcí, obsadila první místo. A získala k tomu dva miliony korun.

Loni Poruba získala 1. místo v soutěži Obec přátelská seniorům a v letošním roce své vítězství zopakovala v Obci přátelské rodině.

A jak říká s hrdostí v hlase zástupce  víkendového partnera místostarostka Městského obvodu Poruba Mgr.Zuzana Bajgarová…  Poruba se přihlásila celkem dvakrát do soutěže a to v roce 2009 kdy jsme získali čestné uznání a letos máme vítězství!

Soutěž, kterou vyhlašuje MPSV posuzuje projekty jednotlivých obcí, Poruba uspěla se svým celoročním programem cíleným na rodiny, který obsahuje celou škálu akcí, kulturu, sport, komunitní aktivity, a co je hlavní je zapojování našich občanů a veřejnosti do života obce. 

Jsem ráda, že 90% aktivit v našem obvodě je partnerských, sám každý zmůže jen velmi málo,takže na to jsem pyšná, protože to svědčí o velké aktivitě našich občanů. Je to vždy o „Partnerství“ a to je skvělé…dodává paní místostarostka, která má danou oblast na starosti. 

A protože jsme si povídali v Arrows Parku, kde je paní místostarostka častým hostem, potěšila nás i její slova, když zmínila, že náš baseballová a softbalová areál je již veřejností brán jako Arrows Family Park a svými akcemi přispěl k velkému ocenění našeho obvodu.

A co jsme letos ve spolupráci s Porubou organizovali? Byl to například Opening Day, Army Day, Dětský den se složkami IZS,Den se hasičským záchranným sborem,  Arrows Festival a další... 

Hrajeme spolu !!!

Jsme rodina!!!

My jsme Poruba!!!

Ostrava jede!!!

Na snímku zprava Ing.Zbyněk Pražák náměstek primátora, uprostřed Mgr.Zuzana Bajgarová místostarostka Poruby a Ing.Radim Kepák president Arrows