Klub - Aktuality

První zápasy nejmenších nadějí MS Tball League U7

V neděli 14. 6. 2020 se poprvé sešly naše nejmenší naděje, a to kategorie U7 v Opavě v areálu týmu Hit Opava. Vyzkoušely si jaké je to zahrát si zápasy proti někomu jinému a vychutnat si atmosféru fanoušků na tribuně. Bohužel v letošní kategorii U7 jiného soupeře nepoznáme a tak si druhé kolo zahrajeme až v září zase se stejným soupeřem u nás na hřišti.

Po rozcvičce dětí i s přispěním rodičů, a tímto jim moc děkujeme, jsme se nachystali na první zápas. Všichni krásně pálili, sem tam jsme udělali out, ale zápas skončil na čas po druhé směně výsledkem 10:10.

Po svačině jdeme do druhého zápasu, už víme co nás čeká. Všichni se snaží, ve třetí směně se nám podaří udělat dva outy po sobě, ale stejně jako předchozí zápas končíme remízou 15:15.

Výsledky v této kategorii nejsou vůbec důležité, důležitá je radost ze hry, osahat si zápas, jak to vypadá na hřišti a hlavně si užít příjemnou atmosféru. A to vše se v neděli povedlo, těšíme se na další zápasy v září!

A za naše nejmenší naděje nastoupili: Šimon Burkovič, Kuba Bušovský, Radim Kepák, Teo Krejzek, Maty Krejzek, Igor Tesař, Anička Uhlařová, Natálka Vardanová, Klárka Večeřová a Matúšek Zmija.

TT Z+K+L (Trenérské trio Zbyněk, Kamil a Luisa)

  • Tým: T-ball U7