Vysoké výhry před domácím publikem !

Konečně první zápasy na domácím hřišti. V sobotu jsme přivítaly tým Blondies z Českých Budějovic. Holky byly po dlouhé cestě dobře naladěné a hned v první směně zaznamenaly 3 doběhy. My jsme se ale ničeho nezalekly a postupně přidávaly bod po bodu. Pálkařky Blondies jsme už k ničemu nepustily a zápas ukončujeme rozdílem po 4.směně 18:3.

Druhý zápas měl zcela podobný průběh. Na pálce se dařilo oběma týmům. Padlo spoustu hitů z obou stran. Více chyb v obraně ale udělal soupeř a nám se tak podařilo stáhnout více bodů. Zápas opět skončil rozdílem, tentokrát ale až v 5.směně výsledkem 15:3.

V neděli jsme nastoupily proti pražské Čechii. Počasí bylo až moc softballové, a tak jsme to chtěly mít rychle za sebou. Od první směny jsme makaly na pálce a připsaly si 6 doběhů. Dařilo se přidávat body i v dalších směnách. 16 hitů a 14 bodů stačilo k ukončení zápasu opět předčasně v 5. směně.

Před začátkem druhého zápasu, se nad Arrows parkem objevil nepříjemný dešťový mrak, který ne a ne zmizet. Hřiště bylo během 10 minut úplně pod vodou, a tak se muselo čekat. Déšť pominul a my se pustily do vysoušení hřiště. Sluníčko nám pomáhalo a za 30 minut jsme byly připraveny vlítnout do zápasu. Začaly jsme podobně jako v prvním zápase. Pálky se nám splašily a po první směně na tabuli svítil stav 7:0. Ve druhé směně padal další hit za hitem a dalších 10 bodů bylo doma. Nebyl snad nikdo, komu by se o víkendu na pálce nedařilo. Pražačkám jsme dovolily jen 3 doběhy. Zápas jsme opět chtěly ukončit co nejdříve, a to se povedlo. Výhra 22:3 opět rozdílem po 4.směně.

Děkujeme fanouškům, kteří nás přišli podpořit do Arrows parku a budeme se těšit na další domácí zápasy a to 1.-2.8.2020!!!

 

Foto: Ladislav Svěnčík