Klub - Aktuality

Kadetky U16 - První místo v základní části superligy kadetek!!!

Poslední víkend superligy nám přinesl konečné umístění na čele tabulky základní části.

Tým kadetek ve složení: Zojča Slaná, Vivi Tsameti, Anet Jandíková, Áďa Svobodová, Niki Karstenová, Lucka Wilczková, Lucka Večeřová, Vilma Ondryášová, Bára Košatová, Terka Školoudíková, Terka Kotásková, Alice Štěpánková a Verča Knapová se opět předvedl vyrovnanými výkony a pěknými zákroky.

Sobotní double na Joudrs holky v prvním zápase podaly vyrovnaný výkon, kdy rozhodnutí přišlo až v tiebreaku, prohráváme 4:5. Ale tato těsná prohra nezanechala v týmu žádnou negativní náladu a ve druhém zápase holky bez respektu porazily své soupeřky 7:6 kdy Vivi rozhodla v dohrávce poslední směny nádherným dvoubodovým HOMERUNem!!!

Nedělní první zápas s týmem Kotlářka přinesl díky celkově vyrovnanému výkonu týmu a Zojčině nadhozu jasné vítězství 7:3. Ve druhém zápase se nám ale na kopci nedařilo, jak bychom potřebovali, zápas prohráváme rozdílem. Fyzicky velice náročný víkend se v posledním zápase podepsal na výkonu týmu.

Ovšem výsledek posledního zápasu již neovlivnil naše celkové první místo v základní části. Toto umístění je výsledkem silného týmu. Výsledkem silné vůle hráček a jejich připravenosti na těžká utkání, a to především na nadcházejícím MČR.

Věříme, že všechny, kteří nás sledují třeba jen na dálku, výkon našich kadetek potěšil.

Na závěr děkujeme obětavým rodičům, kteří vypomohli s technickou částí tohoto víkendu – s dopravou týmu.

Už za dva týdny se v Praze bude konat MČR, do kterého budeme nasazeni z PRVNÍHO MÍSTA ZÁKLADNÍ ČÁSTI. Celý tým kadetek, trenéři i pomocný technický tým doufá v silnou diváckou podporu na tomto náročném závěru celé sezóny. Již na poháru ČSA bylo vidět, jak hlasitá podpora z tribuny žene holky k velkým výkonům.

Holky do toho!!!

Martin