Klub - Aktuality

Stříbrný Supercup Choceň 2022

O uplynulém víkendu se náš tým hráčů do 10 let zúčastnil turnaje v Chocni. Náš cíl umístit se do pátého místa ze sedmi celků a tím postoupit na Zlatý Supercup nebyl vůbec lehkou záležitostí.
V prvním duelu se potkáváme s Hitem Opava, se kterým jsme v přípravě dvakrát zvítězili. Ve čtvrté směně otáčíme nepříznivé skóre a vítězíme 7:5. V druhém utkání se naopak soupeřům Rytířům Trutnov daří v dohrávce zápasu vyrovnat a v krásném zápase v prodloužení prohráváme 7:8. V posledním zápase úvodního dne se v úvodu podaří získat pět bodů, ale hráčům Blesku Jablonec se daří v každé směně bodovat a opět se jde do prodloužení. V něm máme více štěstí a vítězíme 15:10.

Nedělní ráno nás čeká zatím neporažený Sokol Hluboká. Naši hráči se soupeře nezalekli a drželi s ním po většinu zápasu krok, ale Sokoli byli baseballově lepší a my odcházíme poražení 3:5. V posledních dvou střetnutích vítězíme v dalším prodloužení nad Orly Choceň 13:9 a nad Waynes Pardubice 6:4 a obsazujeme krásné 3. místo. 

Konečné pořadí:

  1. Sokol Hluboká
  2. Rytíři Trutnov
  3. Arrows Ostrava
  4. Waynes Pardubice
  5. Blesk Jablonec
  6. HIT Opava
  7. Orli Choceň 

Součástí Supercupu jsou dovednostní soutěže Masters, ve kterých jsme si rovněž nevedli špatně a skončili čtvrtí.

Závěrem musím poděkovat organizátorům za skvěle připravený turnaj a všem našim fanouškům, díky jejichž podpoře se nám vyrovnané zápasy podařilo získat na svou stranu. Sice většina z nich ztratila hlas, ale získala parádní opálení😀

  • Tým: Coachpitch U10