Klub - Aktuality

Unavení, ale spokojení.

Takto by se dal nazvat nedělní večer. Tento víkend totiž proběhlo druhé kolo Superligy kadetek, který se konal na pražském Eagles.

Sobotní turnajový den jsme začali zápasem proti domácím Eagles. Tento soupeř je pro nás ještě pořád oříšek a tak jsme první zápas skončili prohrou. Ale to nám sobotní den určitě nezkazilo. Hned po tomto zápase jsme totiž pokračovali na stejném hřišti proti Hit Opava. V zápase se projevila bojovnost, která nám trochu chyběla v prvním klání. Holky si chtěly spravit chuť a díky tomu jsme po třech směnách končili krásnou výhrou - rozdílem. Třetí zápas tohoto dlouhého dne nás čekal po obědové pauze. Naštěstí ani jednu hráčku nepřepadla poobědová únava a s bojovnou náladou z předchozí výhry jsme nastoupili proti Tempo Praha. Vítězná nálada kombinovaná s bojovností všech našich hráček nám ve třetí směně přinesla další výhru dlouhého dne. A to opět rozdílem. Vysokým rozdílem.

U posledního sobotního zápasu bych chtěl vyzvednout nováčka týmu – Sáru Roučkovou, která při svém úplně prvním startu na pálce předvedla odpal ke třetí metě, rychlý běh na první metu a po divokém nadhozu soupeřovy nadhazovačky krádež druhé mety. Následně ji krásný hit k plotu od Ádi Svobodové poslal až domů, kde si připsala svůj úplně první bod!!! Sáro, velká gratulace.

Nedělní ráno nás čekal boj se Sabat Praha. Bylo to opravdu velice vyrovnané soupeření a o celkovém výsledku rozhodovaly jen drobné chybičky. Bohužel o jeden jediný bod jsme tento krásný zápas prohráli. Tím jsme se dostali do boje o třetí místo. Trutnovský tým nás v prvním kole ligy potrápil, proto jsme nastoupili v bojovnější náladě než v minulém společném klání a bez respektu jsme tým HSM Trutnov ve velice vyrovnaném zápase porazili a tím jsme celkově dosáhli na výborné třetí místo.

Tento víkend na prkně předvedly super výkony: Lucka Večeřová, Lucka Wilczková, Terka Školoudíková a Verča Navrátilová. Jejich nadhozy padaly do rukavic kečrů: Niki Karstenová a Áďa Svobodová. O práci v poli se staraly: Šarlot Bogdalíková, Verča Knapová, Bára Košatová, Nelča Strachotová a Sára Roučková.

Po náročném víkendu únava, ale spokojenost!!!

 

Veškeré výsledky, rozpisy a tabulky najdete zde: Turnaje - Oficiální stránky softballové asociace

 

Tak za tři týdny znova LET´S GO ARROWS!!!

  • Tým: Softball U16