Klub - Aktuality

Mistrovství republiky veteránů 2022 v Arrows Parku!

Velký turnaj se po třech letech se vrací do Ostravy! Poslední červencový víkend se bude v Arrows Parku v Ostravě-Porubě konat již sedmý ročník Mistrovství republiky kategorie 40+ za účasti známých českých veteránských týmů – pořádající tým veteránů Arrows pod názvem STB Ostrava, dále Draci Brno, Technika Brno, Rýchory, Bongo Liberec, Old Boys, Late Harvest a Broken Bones. Základní kameny všech účastníků tvoří řada bývalých významných extraligových hráčů z mnohaleté historie českého baseballového hnutí, rozhodčích, činovníků, trenérů a obecně všech, pro které se baseball stal životním stylem.

Letošní turnaj se bude hrát od pátečního dopoledne ve dvou základních skupinách, následují semifinále a v neděli proběhnou boje o třetí místo a nového Mistra České Republiky v kategorii 40+. Přesný rozpis najdete zde https://www.baseball.cz/turnaj-668/mcr-veteranu/rozpis . Lehké posuny zápasů mohu být podmíněny počasím.

Přijďte prosím do Arrows Parku podpořit nejen obhájce loňského titulu domácí Staré Tlusté Baseballisty Ostrava, ale i naše kvalitní soupeře a hlavně dobrý baseball! Stále se je na co dívat, jsme pomalejší, méně pružní, hůř vidíme, ale láska k baseballu nám zůstala!

Baseball Forever!