Klub - Aktuality

ŽENY PŘESVĚDČIVĚ PORAZILY SNAILS KUNOVICE

Ženy Arrows byly v sobotu dohrály základní část Extraligy softballu žen. Do Arrows Parku zavítal poslední tým tabulky Snails Kunovice.

Pavel Burkovič, hlavní trenér: “Útok našich hráček byl v obou zápasech silný a naše nadhazovačky byly nad síly soupeřek, obě utkání jsme vyhráli rozdílem, a to 7:0 a 12:3 a tak potvrdili papírové předpoklady.

V základní části jsme obsadili 3. příčku, tedy jsme zopakovali loňské umístění.

Zápasy play-off začneme příští sobotu v Praze proti týmu SABAT Praha a další utkání bude v neděli v Arrows Parku.

Do čtvrtfinálové série vstupujeme jako favorit, když v základní části jsme tým Sabatu porazili ve všech čtyřech vzájemných utkáních, ale jsme si zápasy play-off jsou vždy jiné a budeme muset zabrat. Cílem je letos opět medaile.”

Sabina Vítková, asistent hl. trenéra: „Sobotní moravský duel jsme zvládli na jedničku. I přes nepříjemné dusné počasí jsme si se soupeřem poradili v prvním zápase hned rozdílem a dřívějším ukončením. Naše posila z USA Noah nás držela skvěle na nadhozu a povolila za celý zápas pouze jeden odpal/hit. V druhém zápase to na nás lehce dolehlo a nechali jsme si nasázet pár bodu. Nakonec jsme výrazně lépe pálily a dopadlo to také v nás prospěch. Příští víkend máme namířeno do Prahy.!

Barbora Kozelská, vnější polařka Arrows: “Tuto sobotu jsme odehrály dva úspěšné zápasy se Snails Kunovice. Sešla se nám jak silná pálka, tak obrana a i naše nadhazovačky předvedly skvělý výkon. Díky tomu se nám podařilo skončit se skóre 7:0 a 13:2.“

 

  • Tým: Softball Ženy