Klub - Aktuality

Semifinálový víkend extraligy se ženám nepovedl.

Vstup do semifinálových bojů ženám Arrows na domácí půdě vůbec nevyšel. Tempo Praha šlo do zápasů se svou elitní nadhazovačkou a naše pálkařky si s tím ani v jednom z utkání nedokázaly poradit. "Prohry a 0:4 a 2:9 nás postavily před těžký úkol tří vítezství v řadě, pokud chceme pomýšlet na opakování finálového úspěchu z loňského ročníku Extraligy. Přípravu v pondělí a úterý zaměříme právě na útok, abychom ve středu v Praze udrželi naději na obrat v sérii", zhodnotil víkend trenér Pavel Burkovič. 

Bára Saviola, spojka domácího týmu dodáva: "V sobotu nám chybělo i trochu štěstí, kdy většinu našich slušných kontaktů pole soupeřek vychytalo. Nedělní zápas potom byl rozhodnutý už po prvních dvou směnách, kdy nám Tempo dalo několik bodů a my jsme v útoku chytly až příliš pozdě. Do středy musíme zlepšit atmosféru v týmu, která nebyla nejlepší a ve výkonech na hřišti nám taky nepomohla". 

Třetí zápas semifinálové série odehrají ženy již tuto středu 28.9. od 14:30 v Praze na Tempu. A budeme věřit, že se děvčatům podaří boje s Tempem Praha přetáhnout až do víkendu, kdy jsou plánovány případné 4. a 5. zápasy. 

  • Tým: Softball Ženy