Klub - Aktuality

MČR SOFTBALL U16 JE ZA NÁMI.

Minulý víkend se na pražském Eagles konalo softballové mistrovství kategorie kadetek. Náš tým se bohužel nepřipojil k vítězné vlně, na které se pohybovali naši muži na baseballovém poháru a ženy v boji o třetí místo v extralize.

Nepodařilo se nám obhájit loňské třetí místo a celkovým osmým místem jsme na tomto turnaji uzavřeli letošní sezonu. Sezonu, která nebyla výsledkově taková, jakou bychom chtěli. Když se ohlédnu za tímto rokem, tak na turnajích jsme se pohybovali na třetích a čtvrtých místech. Tím jsme se v základní části superligy umístili na celkovém čtvrtém místě naší skupiny “Východ”. Pohár ČSA páté místo. První nástavba ligy čtvrté místo. MČR nakonec vybojováno ve druhé nástavbě v Blansku, kde jsme neutrpěli ani jedinou porážku.

Ale musíme si z této sezony vzít hlavně to pozitivní. To, že se celý tým od začátku letošního roku transformoval do jednoho fungujícího organismu. Na konci této sezony už je to opravdu tým holek, které si dokáží společně fandit, navzájem se podporovat, pomáhat si. Prostě TÝM!!!

A protože je to pro nás prakticky konec letošní sezony, chci poděkovat nejen svým kolegům trenérům za výbornou práci, všem hráčkám za to jaké jsou a jak se dokázaly stmelit, ale také i všem rodičům za jejich trpělivost a nadšení pro softball.

  • Tým: Softball U16