Softball U16

Odstartovala superliga kadetek!!!

V průběhu minulého víkendu jsme na domácím hřišti pořádali první kolo superligy kadetek. V letošním roce je díky vysoké účasti 11-ti týmů celá soutěž rozdělena na dvě skupiny. Naše skupina má celkové týmů šest. Kromě nás se účastní Eagles Praha, Sabat Praha, Trutnov HSM, SK Hit Opava a Tempo Praha.
První turnaj základní části ligy důkladně prověřil naši zimní přípravu. Celkově jsme obsadili čtvrté místo po těsné prohře s Trutnovem o jeden jediný bod v zápase o třetí místo. O nadhoz se tento víkend postaraly Terka Školoudíková, Lucka Večeřová a Lucka Wilczková. Na kečrovském postu se vystřídaly Niki Karstenová a Áďa Svobodová. O vnitřní a vnější pole se staraly: Kiki Andrade, Šarlot Bogdalíková, Terka Kotásková, Bára Košatová, Verča Navrátilová, Vilma Ondryášová , Sára Roučková a Nela Strachotová.

Celkový výkon týmu nám ukázal, kde máme rezervy, na kterých budeme dále pracovat. V blížícím se termínu 21.-22. května bude na Eagles Praha další kolo superligy. Naším cílem je aby na toto kolo už odjel tým o hodně silnější. Z celého víkendu chci poděkovat týmu hráček, které bojovaly se svými soupeřkami bez respektu a soustředěným výkonem dosáhly na čtvrté místo. Dále chci poděkovat všem, kteří pomohli s celkovým průběhem turnaje když se starali o přípravu hřišť, obsluhu výsledkové tabule a celého vedení turnaje.

Ale co bych chtěl z víkendu opravdu vypíchnout a poděkovat je nádherný první jarní HOMERUN Terky Školoudíkové v sobotním zápase proti Hit Opava. Terko velká gratulace!!!

 

Fotogalerie zde.

  • Tým: Softball U16