Softball Ženy

2. turnaj – na vítězné vlně

2. kolo 3. ČSLŽ nás přivítalo v Brně. Krásné počasí, jedno oraniště místo hřiště, rozcvička na cvičáku pro psy a zralé třešně trhané ze stromu přímo v dogoutu – i tak může vypadat třetí liga J Turnaj je rozlosovaný do dvou skupin po třech týmech. Ve skupině se utkáme s Olympií Blanskem a Pasos Pardubicemi.

Začínáme v sobotu utkáním s Blanskem, první dvě směny bez bodu na rozcvičení a pak už konečně zabodujeme. Utkání končí výsledkem 11:6 pro nás a připravujeme se na odpolední utkání. Počasí je „na zdechnutí“ a tak druhý zápas ve skupině s týmem Pasos zakončíme výsledkem 10:0, obsadíme 1. místo ve skupině a přesuneme se na ubytování.

Poučení do příště nejen pro nás ale i pro ostatní kategorie – ne, opravdu nespěte na ubytovně Expres Atack!

V neděli ráno nás čeká zápas s domácími Cats Brno, bohužel kočky se už viděly v zápase o třetí místo a tak na nás nasadily jejich druhou nadhazovačku. Hned v první směně se nám povede udělat 10 bodů a o zápase je rozhodnuto. Nakonec s výsledkem 12:2 postupujeme do finále, jak jinak než s Kunovicema.

Po vydatném lijáku máme trošku lepší vzduch na finále, těšíme se, že si zase pořádně zahrajeme. Kunovice se na finále řádně připravovaly cca 5 hodin (3 zápasy pauza) a tak šlo všechno pěkně hladce v náš prospěch. V každé směně pár bodíků na naše konto, krásné hity, pěkné akce, finále jak má být. Nakonec vítězíme 10:4 a držíme si neporazitelnost v ročníku 2018. 

  • Tým: Softball Ženy