Softball Ženy

Čtyři povinné výhry vezeme domů !!!

V sobotu nás čekala cesta na hřiště do Radotína, kde jsme nastoupily proti Čechii Praha. Do prvního zápasu lépe vstoupil soupeř a hned v první směně stáhl dva body. Nám trvalo delší dobu, než jsme se přizpůsobily a koncentrovaly na nadhazovačku. To se ve 3. směně změnilo a podařilo se nám stáhnout 3 body a dostat se do vedení. Zápas byl i tak zcela vyrovnaný až do úplného konce. Stav 4:3 jsme si v 6. Směně pojistily a přidaly ještě 4 body. Což nám dodalo klid na srdci. Pak stačily jen 3 auty v obraně a výhra 8:3 byla doma. Za zmínku stoji krásně chycený luft v rybičce v podání Luisy, doufáme, že nebyla poslední!! 

Druhý zápas jsme začaly mnohem lépe, a to hned bodem v prvním útoku. Na nadhozu se předvedla Anet a soupeře téměř k ničemu nepustila. My jsme ji v poli podržely hezkými zákroky. A na pálce přidávaly bod za bodem. Zápas skončil v 6. Směně rozdílem 11:1. 

V neděli ráno jsme se přesunuly do Českých Budějovic. Kde nás čekaly opět dva zápasy proti týmu Blondies. Počasí bylo spíš na koupání a tak jsme si daly za cíl zápas co nejdříve ukončit. To se povedlo. Na nadhozu válela Bára Saviola, která se předvedla i na pálce a odpálila míč až za plot. V útoku jsme zaznamenaly 15 hitů a tak jsme zápas vyhrály rozdílem po páté směně 16:4.

Povinná výhra byla i v druhém zápase. Lehce pozměněná sestava se s tím vůbec nemazlila. Opět jsme napálily 17 hitů a stav 15:4 po páté směně znamenal konec zápasu a čtvrtá výhra byla v kapse. 

V Arrows Parku se předvedeme už v sobotu 29.8.2020 a to ve 13:00 a 15:00 tak přijďte fandit!!! 

  • Tým: Softball Ženy