Softball Ženy

Ženy Arrows vezou z Prahy 4 výhry.

Ženy Arrows absolvovaly 4 utkání v Praze, v sobotu proti týmu Sabat Praha a v neděli proti Kotlářce Praha a z víkendu přivážejí 4 vítězství. Arrows – Sabat Praha 6:1 a 10:0, Arrows - Kotlářka Praha 12:2 a 11:1.

Pavel Burkovič: Do Prahy jsme odjížděli s cílem uhrát 4 vítězství a to se podařilo, takže víkend se holkám povedl na výbornou. Oba pražské týmy jsou v tabulce těsně pod námi a tak jsme do zápasů šli s maximálním nasazením. Povedly se nám vstupy do utkání. Nejnáročnější bylo první utkání proto Sabatu Praha, za který na nadhozu nastoupila zkušená Lucie Maršíková, nám se ale podařilo hned v prvním útoku získat tři doběhy a naopak naše obrana na nadhozu s Crystine Kistner (Noah) soupeřkám nepovolila nic. Ve třetí směně jsme stáhli další bod a v páté dvoubodovým homerunem vítězství pojistila Marina Burkovičová. Hráčky Sabatu v šesté směně získaly jeden doběh, ale Noah pak v klidu po sedmi směnách utkání uzavřela. Ve zbylých utkáních víkendu jsme dominovali díky naší výborné pálkařské formě a naše obrana stavěla na výborných výkonech nadhazovaček Robiny Burkovičové (Arrows – Sabat 10:0), Crystine Kistner (Arrows – Kotlářka 12:2) a Zoe Slané (Arrows – Kotlářka 11:1). V tabulce ztrácíme jeden bod na 3 Eagles Praha, ale máme dvě utkání k dobru.

Bára Saviola, spojka Arrows: „Tento víkend jsme hrály v Praze proti nováčkům extraligy. Úkol byl jasný, čtyři výhry. Vše jsme splnily i díky dobré atmosféře v týmu, víkend si užily a jedeme dál.“

 Nejbližší utkání odehrajeme 31.5.2022 na Arrows v 17 a 19 hodin proti juniorské reprezentaci ČR.

  • Tým: Softball Ženy