Softball Ženy

Ženy splnily plán, přivezly si dvě výhry z Ledenic.

Tým žen odehrál další čtyři utkání extraligy softballu žen na výjezdu v Praze a Ledenicích. Do utkání s loňským mistrem Joudrs Praha jsme nastoupili s omlazeným týmem a soustředili se hlavně na nedělní zápasy proti Ledenicím, ve kterých jsme chtěli 100% uspět. Utkání proti Joudrs Arrows prohráli 3:14 a 5:6. V neděli proti Ledenicím Arrows jsem nezaváhali a dvakrát zvítězili 10:2 a 6:3.
 
Pavel Burkovič: Víkend dopadl podle mých představ. V sobotu jsme chtěli pošetřit síly a hráčské opory na důležitější utkání, které nás čekaly v neděli proti Ledenicím. Omlazený Arrows tým v prvním zápase proti Joudrs prohrál, ale v druhém zápase hrál vyrovnaně a utkání dotáhl až do extra inningu, kde nakonec podlehl soupeři těsně 5:6. Výborně se dařilo na pálce mladé Violetě Tsameti, nadhazovačkám Slané  a Kovalské.
Nedělní zápasy proti Ledenicím jsme přijeli vyhrát a povedlo se, ale bylo to těžké. V prvním zápase nás podržela naše obrana v čele s nadhazovačkou Crystine Kistner, která dovolila soupeřkám za celý zápas jen dva body. Náš útok byl silný a prosadili jsme se proti lednické jedničce Výborné i díky dvěma homerunům Barbory Savioly a Zoe Slané. Druhé utkání bylo vyrovnanější, na nadhozu začaly Robina Burkovičová a utkání výborně zavřely Kistner a Zoe Slaná. Naše obrana zahrála opět nadstandardně v útoku opět zazářila homerunem Bára Saviola. 
 
Karolína Kovalská, 3.meta Arrows: O víkendu se ženy utkaly s úřadujícími mistry Joudrs Praha. První zápas skončil prohrou a druhém zápase po tiebreaku opět vyhrává Joudrs 6:5. V neděli byli soupeři Žraloci Ledenice, proti kterým se nám povedlo vyhrát první zápas 10:2 a druhý 6:3.
 
 
Foto. Ladislav Svěnčík
  • Tým: Softball Ženy