Klub - Aktuality

Zima a jako vždy se prý v zimě nic neděje…

Zimní období všichni zalezlí, medvědi čekají na jaro, neděláme ledovou plochu, není pořádný mráz,  prý se nic neděje…

Včera jsem potkal spěchajícího manažera, který má plnou hlavu koordinace všech sportovních klubových akcí v našem areálu, sezóna se prostě nezadržitelně blíží.

A to ještě pořádáme letos Kvalifikaci Evropského poháru ve dnech 15.-21.6., Evropský Superpohár juniorek v softballu 6.-11.7. a Mistrovství Evropy juniorů (10týmů) 13.-19.7. a k tomu několik mládežnických turnajů v softballu i baseballu.

Příprava Opening Day – Extraligy je v plném proudu. Jako loni i letos  bychom rádi zahájili pod světly, s ohňostrojem a dalšími akcemi pro naše fanoušky.

Pomalu finišujeme v dohodách s našimi zahraničními akvizicemi, sledujeme jejich výkony v zahraničí a dolaďujeme přílety a další podrobnosti…

Positivní je, že stálý kádr našeho A týmu je v pohodě a  fotografování na nové letošní promo probíhalo v uvolněné atmosféře…

Naše mládež hraje a pořádá halové turnaje, žačky a kadetky - Little League Winter Series, žáci pak již organizují třetí zimní turnaj v Paskovské hale.

Petr Čech dostal pozvánku  do výběru Evropy v rámci připravovaných propagačních zápasů výběru Evropy a výběru Japonské profesionální ligy. Termín je březen. Jen pro zajímavost výběr MLB s tím samým japonským výběrem prohrál 2:3 na zápasy. Jak na tom bude Evropa?

Aleš Navrátil nejstarší a nejdéle sloužící hráč týmu Arrows úspěšně dokončil a přežil 7,34km dlhů trať, 600m prevýšenie, 18 prekážok, 2367 pretekárov zo 17 krajín to je WINTER SPARTAN RACE 2015 v Jasnej Nízké Tatry!  Aleš doběhl a žije! Těší se na sezónu 2015!

Honzovi Řeháčkovi se narodil prvorozený syn Jan Richard Řeháček. Podle dostupných informací je maminka i dítě v pořádku, tatínka bolí hlava a zdroje o tom jestli je mladý pravák nebo levák nic neuvádějí.

Fotbalové kopačky pověsil na hřebík desetiletý Filip Votava a pod vedením tatínka bývalého našeho nadhazovače Zdenka posílil žákovské družstvo.

Daniel Krejčiřík zahájil svou "pražskou pouť".

V areálu se prostřídali počátkem roku i  politici, navštívili nás místostarostky Poruby  Doc.Ing.Válková, Ing.Bajgarová a místostarosta p.Zábojník. Z města pak náměstek primátora Ing.Palyza. Všichni se zajímali o rozvoj areálu a akce v letošním roce.

V sekci historie se připravuje pod vedením nestora Leoše akci „Permoník se probudil“ velké setkání bývalých hráčů a hráček v termínu Poháru. Na setkání se už přihlásila naše hráčka Angeliky z Řecka a poslala super fotky a ze Stuttgartu ji podpořil Robert Kupka. Akce to bude velká. A jednu informaci ze zákulisí na závěr. Arrows prý  budou hrát v retro dresech!

První letošní vítězství slaví naše restaurace! 

Šťavnaté hovězí hamburgery Original baseball restaurantu jsou podle facebook akce nejlepší ve městě!

A k tomu ještě Valentýn svátek zamilovaných se blíží…. A to se prý nic neděje….

 

Titulní foto Řeháček junior a pár fotografií na závěr: historické dresy Fortuny, družstva žen včetně starého míče, vybrané „materiály“ poplatné historické době a další.

{phocagallery view=category|categoryid=320|limitstart=0|limitcount=5|pluginlink=1}