Klub - Aktuality

Evropský Superpohár juniorek - termín přihlášek posunutý do 28.února

ESF vypsalo novou oficiální soutěž – Evropský Superpohár juniorek (ESCJW)

Turnaj se bude konat v Ostravě 6.-11.července 2015

TERMÍN PRO PODÁNÍ PŘIHLÁŠEK BYL PRODLOUŽEN DO 28.ÚNORA!

Tento turnaj byl vypsán jako softballová soutěž vyšší úrovně pro ženy, které jsou jen krok před vstupem do souěží dospělých. Přihlašte svůj tým!

  • Členské země mohou přihlásit až dva týmy z vlastní národní soutěže nebo jakýkoliv jiný výběr. Vedení každé přidružené federace musí jmenovat a schválit každý tým před vstupem do této soutěže. Přední země z Mistrovství Evropy juniorek mají možnost přihlášení třech týmů, jedná se o země na prvních třech místech (medailistů) z předchozího Mistrovství Evropy juniorek EChJW.
  • Hráči účastnící se ESCJW nepodléhají hráčským licencím. Přihláška licencí není pro tento turnaj požadována. Na kontrolu ID na turnaji tým předloží svou oficiální soupisku a cestovní pasy nebo občanské průkazy všech hráčů uvedených na soupisce.
  • Více než 10 týmů: týmy budou rozděleny do skupin.Rozdělení bude probíhat na základě pořadí na posledním ESCJW. Týmy, které nehráli v předchozím roce na turnaji ESCJW budou přiděleny do skupin dle potřeby. Skupiny budou strukturovány tak, aby se pokud možno zabránilo, aby týmy ze stejné federace hráli proti sobě. Po odehrání základních skupin, budou týmy podle pořadí nasazeny do dvou nástavbových částí pro Superpohár a Pohár II.

Více informací zde

Přihláška zde

  • Turnaj: Evropský Superpohár juniorek