Klub - Aktuality

Baseballisté Arrows si zahrají o finále extraligy

Hráči Arrows Ostrava navazují na úspěšnou základní část nejvyšší baseballové soutěže. Již nyní mají jistotu, že v letošním ročníku neskončí hůře než na krásném třetím místě. Je však před nimi minimálně ještě jedna výzva. Tou jsou semifinálové boje proti favoritům celého ročníku Drakům z Brna. První domácí semifinále odehrají naši borci v neděli 31. července od 18:00 hodin. Další zápas pak v sobotu 6. srpna od 19:00 hodin.

Baseballisté Arrows skončili po základní části třetí a prvním soupeřem v play off se jim stali Skokani Olomouc. Série zápasů měla začít v Ostravě, ale kvůli špatnému počasí byl zápas zrušen a výhodu prvního zápasu před domácími fanoušky tak měli olomoučtí. Nebylo jim to však nic platné. V tomto zápase Arrows od začátku utkání tvrdě a dobře pálili a tak si došli k vytouženému vítězství 10-2 dostali se do vedení 1-0 na zápasy.

Druhý zápas série přišel na řadu nezvykle v úterý. Tentokráte byli domácími hráči Arrows, ale ani oni nedokázali využít prostředí svého hřiště. Po odvážném výkonu srovnali olomoučtí sérii na 1:1. To bylo vše, co jim naši hráči dovolili. Páteční zápas doma díky skvěle nadhazujícímu Satoriovi vyhráli 6:0 a konečné třetí vítězství a zasloužený postup do semifinále vybojovali borci z Arrows na hřišti v Olomouci.

Nyní je před námi těžké semifinále, hrané znovu na tři vítězná utkání. Všichni jste srdečně zváni, přijďte vytvořit našim hráčům domácí kulisu a podpořit je v boji o finále.