Klub - Aktuality

FINÁLOVÝ TURNAJ 3.ČSLŽ - Jak málo stačí ke štěstí

Krásné počasí přivítalo ženy v Radotíně 24. 9. na závěrečném finálovém turnaji 3. ČSLŽ. Do finálového turnaje postoupilo 6 nejlepších týmů po základní části. 

V základní skupině ženy narazily na Ledenice B a Radotín. Tým žralokyň z Ledenic byl nažhaven již jednou výhrou ale i tak ženy Arrows sehrály moc pěkný zápas, který vyhrály 7:4. Hned poté nastupujeme proti Radotínu, který si přivezl na 3. ligu pěkně svižnou nadhazovačku ale i tak se Arrows nenechává zaskočit a vítězíme 5:2. Sobotní mise splněna, stěhujeme se na Kladno, kde se odehraje nedělní část finálového turnaje. Postupujeme do bojů z prvního místa skupiny.

V neděli opět parádní počasí, na hřišti na Kladně se ten den odehraje 5 utkání, které všechny odpíská sám jeden jediný rozhodčí. I takto může vypadat finále celorepublikové soutěže. Ale nevadí, hrajeme 3. pralesní tak se s tím popereme. V dopoledním zápase si pěkně zapálíme s Miners Kladno a vítězíme rozdílem 14:4. Do finále dále postupují Kunovice, které si poradili se žralokyněma 14:11. Zápas o 5. místo vyhrává Radotín nad Blondies z Českých Budějovic, v boji o 3. místo překvapivě vítězí Miners Kladno nad žralokyněmi Ledenice a kolem 16:00 začíná finále – Arrows vs. Kunovice B.

Zápas byl opravdu tím pravým finále, jak má být. Celou dobu naskakovaly body na obou dvou stranách, skoré se měnilo po každé směně. Bohužel ani skvělý nadhoz ani výhoda domácího celku a dohrávky nám vítězství nepřinesla a poprvé v sezóně prohráváme a to zrovna v ten nejdůležitější okamžik ve finále. Tým Kunovických holek měl lepší pálku a tak nám po výsledku 7:11, po 19 výhrách v řadě a jedné jediné prohře patří v konečném pořadí 2. Místo v 3. ČSLŽ 2016.

Byla to vydařená a moc pěkná sezóna plná krásných akci, parádních odpalů a nezapomenutelných okamžiků. I po větší pauze se soft prostě zapomenout nedá. Přes zimu potrénujeme a příští rok tu vítěznou lajnu dotáhneme až do konce!

Tým žen děkuje trenérům Luboši Davidovi a Michalu Bušovskému za podporu a odvahu pustit se na cesty s naší bandou, za rok se předvedeme v plné parádě.

  • Tým: Softball Ženy