Klub - Aktuality

Jediný turnaj zimní ligy U8 v Orlové

V zimní lize U8 proběhl jediný turnaj, kde jsme mohli ukázat nasbírané dovednosti ze zimní přípravy. Tým byl poskládán i z řad nováčků, kteří se dokázali zapojit do hry jak na pálce tak i v poli.

První zápas jsme nastoupili proti domácímu týmu Snails Orlová, ve kterém jsme zahráli jak kvalitní obranu tak i kvalitní útok. Dobrá koncentrace a plnění úkolů na pálce i v poli nám vynesla důležitou výhru 8:5

Ve druhém zápase byl naším soupeřem Klasik Frýdek – Místek. Věděli jsme, že to bude nejtěžší zápas celého dne. Hned v první směně jsme se ujali jednobodového vedení. Útoku soupeře jsme zpočátku nedovolili žádné body. V polovině zápasu se dostal Frýdek do vedení, a my jsme museli odpovědět stejně tvrdě. Skvělá pálka každého hráče nás v tomto dramatickém utkání vyšvihla opět do těsného vedení 5:4. Tento stav jsme již udrželi a připisujeme si druhou výhru.

Ve třetím zápase jsme se utkali se Skokany z Olomouce, ve kterém jsme i přes celodenní ukázali sílu. Tvrdá pálka a silné pole nám zajistily výhru 10:4.

Při slavnostním vyhlášení na konci turnaje pak hráči Arrows zvedli zaslouženě nad hlavy vítězný pohár za první místo v této soutěži.

Děkuji všem rodičům a přátelům za podporu hráčů, děkuji soupeřům a doufám, že se brzy potkáme na dalších turnajích již na hřišti.

Děkuji našim trenérům

 

Johny

  • Tým: Coachpitch U8