Klub - Aktuality

Kadetky třetí v oblastním přeboru

   Posledním letošním turnajem bylo finále oblastního přeboru. Hrálo se v Trnavě, která letos poprvé hrála náš oblastní přebor a hned dostala důvěru uspořádat finálový turnaj na svém hřišti. Náš tým se tak na závěr sezóny zúčastnil mezinárodního turnaje.

   V týdnu jsme si vítězně předehráli zápas se Slávii OU 19:3. Na Slovensku nás v sobotu čekali dva zápasy základní části, které jsme bohužel po vyrovnaném průběhu oba prohráli. S Trnavou 10:14 a s Kunovicemi 6:7. V základní části končíme na třetím místě a proto v nedělním play-off musíme do oprav.

   V opravách jako první nastupujeme proti Slávii OU a vítězíme 15:0. O postup do finále ovšem nestačíme opět na Trnavu a po prohře 2:12 končíme již na zmiňovaném třetím místě. Ve finále po té vítězí Kunovice nad Trnavou 7:4 a pořadí oblasti je tedy následující: 1.Kunovice, 2.Trnava, 3.Arrows, 4. Slávia OU

   Letošní oblastní přebor měl v některých zápasech slušnou úroveň a je škoda, že nám v některých zápasech chyběla motivace a větší zaujetí pro hru. Výsledek mohl být lepší. Na druhou stranu si hráčky zahrály posty na které nejsou z extraligy zvyklé.

   Finálového turnaje se zúčastnily tyto hráčky: T.Gottvaldová, N.Koubková, A.Fialová, H.Horáková, B.Saviola, Z.Alraumová, B Karlovská a proto,že řády dovolují startovat i klukům posílily naše řady i dva borc i: M.Andráško a D.Prokeš

Vedl je trenér L.David a víteční pomocníci R.Saviola a R.Alraumová

  • Tým: Softball U16