Klub - Aktuality

Arrows vs Hluboká nad Vltavou

V neděli nás čekal v ČML vedoucí tým ligy Hluboká nad Vltavou. Do Hluboké jsme se přesunuli v sobotu večer z Prahy a po vydatném odpočinku se všech devět hráčů připravovalo na zápas.

Do prvního šel na kopec Ondra Satoria a zbytek postů byl přidělen dle zdravotních indispozicí a kvalit rukou. Hned na začátku jsme si doběhli pro bod, ale soupeř taky nezaváhal a srovnal, další bod přidal soupeř ve směně třetí a pak na dlouho to byl souboj nadhazovačů a obran, soupeř sice stále držel vedení o jeden bod ale naše chvíle přišla v sedmé směně kdy jsme srovnali a v další směně šli do tříbodového vedení, které jsme potvrdili ještě v deváté směně dvěma body, na které soupeř nedokázal najít odpověď a my zvítězili 7:2.

{scorebox gameid=1201}

Do druhého utkání jsme šli s menší obměnou a to že na kopci začal Kuba Kaplan a soupeř měl co dělat.
Dokázal se prosadit až ve třetí směně jedním bodem a pak až do osmé směny nic, obrana stála za Kubou a i když nám míče odskakovali všude možně a rozhodčí zavřel strike zonu, dokázali jsme držet těsný výsledek. Z důvodu plné lavičky zněl příkaz jasně, nadávat za lavičkou aby rozhodčí neviděl kdo že mu to spílá a nadává... V osmé směně se nám podařilo prolomit obranu soupeře a vyrovnat na 1:1. Soupeř ale v osmé směně zatlačil a znovu se ujal vedení které postupně navýšil až na konečných 6:1.

{scorebox gameid=1202}

Děkuji všem 9 hráčům kteří odehráli tento dvojzápas se ctí a předvedli krásnou týmovou hru zakončenou podepsaním míče a darování fanouškům...

  • Tým: Baseball U21