Klub - Aktuality

Extraliga žaček 2013

Po roční přestávce se tým žaček Arrows opět vrací do nejvyšší republikové soutěže. Po odchodu většiny hráček do kadetské kategorie začínáme s novým týmem, až na dvě tři výjimky, bez větších herních a zápasových zkušeností.  Postupně tak začínáme stavět základy týmu, aby v horizontu dvou let měl Arrows opět silný tým s medailovými ambicemi.

Po prvním extraligovém turnaji v Praze na Joudrs už druhý turnaj, opět v Praze, ale tentokrát na Storms, přinesl znatelný pokrok v naší hře a musím říct, že holky hrají už hezký softball se spoustou kvalitních zákroků a naopak malým počtem chyb. Zkušenosti ze zimních halových zápasů jsme si už nějaké přinesli a tak už je na čem stavět. Po předposledním místě na prvním turnaji, jsme uplynulý víkend na Storms Praha vybojovali 5. místo a to naprosto zaslouženě a přesvědčivě. Bilance 3 vítězství z 5 zápasů je myslím skvělá a důležité je, že prohry se špičkovými týmy nejsou o "parník", ale bojovali jsme a nic nedali zadarmo.

Tým ve složení Zuza Alraumová, Robča a Mari Burkovičovy, Bára Kozelská, Anička Lukšová, Zuzka Pláničková, Eli Poláchová, Denča Rafaelová, Bára Saviola, Alex a Zoe Slané a Julča Smetanová si zaslouží pochvalu a poděkování za to co v Praze předvedl i za snahu podat vždy nejlepší výkon. Děkujeme za práci i podporu Radmilce, Richardovi,  Kači, Hance, Martinovi a Radimovi.

Je milióóón věcí, které budeme zlepšovat a na kterých budeme pracovat a nejpůjde to hned, ale má to smysl!!! Uplynulý víkend nám to jasně ukázal.

GO ARROWS!!!

  • Tým: Softball U13