Klub - Aktuality

Arrows B vs Kotlářka B

Po sobotním dvojzápase s Kotlářkou "áčkem" nás čekaly dva zápasy v rámci ČML.

Do prvního zápasu Kotlářka nasadila na kopec reprezentanta Minaříka, na kterého se náš útok ztěžka prosazoval. Naši nadhazovači nebyli tak dominantní a dali spoustu met zdarma, které následně soupeř trestal a hned na začátku se ujal vedení, které neustále zvyšoval. V polovině zápasu jsme se konečně prosadili i my, ale soupeř nepřipustil větší drama a zaslouženě vyhrál 16:6.

{scorebox gameid=1153}

Do druhého zápasu jsme nastoupili po důrazné domluvě a výsledek byl hned znát. Začali jsme hrát více agresivně nejen na pálce, ale i v běhání po metách a tentokráte jsme to byli my, kdo navyšoval náskok. Soupeř se prosadil na skvěle házejícího Ondru Satoriu až v polovině zápasu, ale my jsme nepřipustili žádné drama a po HR Martina Kučery jsme náš náskok navyšovali až na konečných 14:4 pro nás.

{scorebox gameid=1154}

Strašně mě mrzelo naše nasazení v prvním zápase, kdy místo soustředění se na hru a povzbuzování, jsme se na lavičce soustředili na nebaseballové věci a místo abychom bojovali, jsme zápas odevzdali. O to více jsem byl potěšen nasazením v druhém zápase, do kterého nastoupil úplně jiný tým, který chtěl bojovat a vítězství si tak zasloužil.

  • Tým: Baseball U21