Klub - Aktuality

Arrows B vs Draci B

V neděli jsme odehráli další dva zápasy CML, které se započítávaly i do juniorské extraligy a tak se na hřišti ukázali pouze junioři.

I když nás nebylo mnoho, šli jsme do zápasu naplno a snažili se prosadit proti kanadskému nadhazovači s českým pasem. Ze začátku to bylo velmi obtížné, ale postupem času jsme si vytvořili šance a dokonce jsme se ujali vedení 2:1, o které jsme ale následně přišli po chybě na dva auty. Soupeř byl na tom pálkařsky o něco lépe a i když náš nadhazovač Tomáš Ondra, dělal co mohl, tak se soupeři mu podařilo skóre otočit a vyhrát 4:2.

{scorebox gameid=1159}

V druhém zápase jsme nastoupili proti reprezentačnímu nadhazovači Sobotkovi, který předvedl své kvality a naši pálkaři se nedokázali vůbec prosadit. Soupeř to ale neměl tak jednoduché, protože i náš nadhazovač Ondra Satoria držel soupeře zkrátka, ale přece jen se soupeř nakonec prosadil a zvítězil v poměru 2:0.

{scorebox gameid=1160}

Byly to velmi vyrovnané zápasy, kdy nadhazovači předváděli vrcholné výkony a obrana až na jednu chybu hrála velmi dobře. Pouze bude potřeba se zaměřit na silové pojetí pálení a větší agresivitě ve švizích a pálení technických nadhozů, abychom dokázali takovéto zápasy vyhrát.

  • Tým: Baseball U21